Menu Sluiten

Een verzorgd en fris uiterlijk

Denkt u erover na om uw wenkbrauwen te laten tatoeëren? In diverse gevallen is dit een uitkomst. Denkt u aan vrouwen die door omstandigheden geen haargroei meer hebben, of vrouwen die van zichzelf een zeer lichte haarkleur hebben. Wenkbrauwen zijn belangrijk zo niet leidend als het gaat om expressie in het gezicht. Een zelfbewuste vrouw wil er zo goed mogelijk uitzien. Het liefst ziet zij er ieder moment van de dag er jong en goed verzorgd uit. Het laten tatoeëren van wenkbrauwen kan hier zeker een bijdrage aan leveren.

Wenkbrauwen tatoeëren, professioneel en medisch gecertificeerd

Misschien vraagt u zich af waarom hierboven medisch gecertificeerd staat. Bij tatoeëren van de huid wordt een steriele naald aangebracht in de bovenste laag van de huid. Op die manier worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent gezet. Uw huid wordt in feite een beetje beschadigd door het gebruik van de naald. Overigens kan dit geen kwaad, mits het tatoeëren goed en professioneel gedaan wordt. De professionele behandelaars van Remove zijn GGD erkend, PMU gecertificeerd en medisch gecertificeerd. Hierdoor weet u zeker dat u in goede handen bent.

De voordelen van Remove

Wenkbrauwen tatoeëren

  • Pijnloze behandelingen
  • Al na twee behandelingen het gewenste resultaat
  • Verzorgende en effectieve huidverzorging na de behandeling
  • Voor een altijd fris en jong uiterlijk
  • Wenkbrauwen laten tatoeëren scheelt tijd en kosten

U bespaart veel tijd doordat u ’s ochtends of voor aanvang van een feestje niet lang meer bezig hoeft te zijn met uw make-up. Met getatoeëerde wenkbrauwen ziet u er namelijk altijd stralend uit met een wakkere look. Uw gezicht krijgt meer expressie, zonder dat u daar extra tijd in hoeft te steken. De lijn van uw wenkbrauw heeft namelijk veel effect op uw non-verbale communicatie.

Ook tijd besparen?

Misschien denkt u wel dat het aanbrengen van wenkbrauwen door middel van tatoeëren een heel ‘plastic’ effect heeft op uw gezicht. Het tatoeëren van een wenkbrauw heeft niet zozeer dat effect. Onze behandelaars zorgen ervoor dat het eindresultaat helemaal naar uw wens is en er natuurlijk uit zal zien. Het grote voordeel voor u is dat u er altijd stralend en wakker uit zult zien. Wilt u ook weten wat onze behandelaars voor u kunnen betekenen? Bel dan nu naar 085-8005545 en kom erachter of wenkbrauwen tatoeëren ook bij u past.


E-mail

WhatsApp

Bellen