Menu Sluiten

Opmaken is verleden tijd

Wilt u uw wenkbrauwen behandelen met permanente make up? Kom dan naar schoonheidsinstituut Remove. Wenkbrauwen worden bij ieder mens steeds vager en dunner. Vaak vallen ze ook nog uit, totdat u op een gegeven moment vrijwel niets meer over heeft aan wenkbrauwhaartjes. Gelukkig is er een oplossing: permanente make up! De specialisten van Remove helpen u graag.

Wenkbrauwen behandelen met permanente make up: hoe werkt dat?

Wenkbrauwen permanente make upLaten we eerst even vaststellen dat permanente make up eigenlijk helemaal geen make up is. Het is namelijk een cosmetische tatoeage. In plaats van dat u wordt opgemaakt, plaatsen onze experts met een steriele naald in uw bovenste huidlaag permanente wenkbrauwhaartjes. Omdat het een permanente toevoeging op uw lichaam betreft, worden voorafgaand aan de behandeling uw wensen uitvoerig besproken. Degene die u van uw nieuwe wenkbrauwen voorziet, heeft al jarenlang ervaring in het aanbrengen van definitieve make up. Hij of zij kan u daarom, desgevraagd, advies en tips geven over wat bij u past qua vorm, kleur en grootte. Zodra jullie een duidelijk ontwerp vastgelegd hebben, begint de daadwerkelijke behandeling.

Pijnloze behandeling

Bij het woord ‘tatoeage’ denkt u misschien aan een pijnlijke behandeling. Het laten aanbrengen deze cosmetische tattoo is echter volkomen pijnloos. Omdat uw huidlaag wel is aangetast na een behandeling, krijgt u van ons een verzorgende en herstellende huidcrème mee. Deze crème ondersteunt het genezingsproces. Wanneer u deze crème twee weken lang smeert, krijgt u het beste resultaat.

Vijf redenen om voor deze behandeling te gaan

Bent u ervan overtuigd dat deze behandeling ook voor u de oplossing is? Besluit dan vandaag nog een bezoekje te brengen aan schoonheidsinstituut Remove om de volgende redenen:

  1. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring in cosmetische tatoeages
  2. Wij gebruiken hiervoor alleen de nieuwste medisch gecertificeerde apparatuur
  3. Wij bieden een ruim aanbod aan behandelingen
  4. Wij hebben een vijftal vestigingen door heel Nederland
  5. Wij bieden gratis parkeergelegenheden aan

Maak een afspraak

U loopt al langer rond met het idee iets aan uw aangezicht te willen doen? Wacht dan niet langer en kies vandaag nog voor een cosmetische tatoeage! Kom naar Remove en laat onze professionals u helpen! Bel 085-8005545 of stuur een e-mail naar info@remove.nu. Wenkbrauwen behandelen met permanente make-up, laat dat maar aan ons over!


E-mail

WhatsApp

Bellen