Menu Sluiten

Wenkbrauwen ontharen

Wenkbrauwen zorgen voor gelaatstrekken, karakter en definitie. Dunne wenkbrauwen maken je ouder, terwijl rommelig, onverzorgde wenkbrauwen ook niet alles is. We kunnen helpen met wenkbrauw ontharen en vorm geven.

Misschien heeft u last van een mono-wenkbrauw? Wenkbrauwen ontharen d.m.v. waxen of epileren resulteert vaak in roodheid, jeuk of zelfs ingegroeide haren.

Bij Ultrabeauty zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van ongewenst haar bij je wenkbrauwen en het verwijderen van het haar tussen je wenkbrauwen. Onze nieuwste SHR behandeling voor wenkbrauwen werkt snel, vrijwel pijnloos en je hoeft niet te wachten dat het haar weer terugkomt voor de volgende behandeling. Stel je voor, permanent mooi gevormde en nette wenkbrauwen? Maak nu uw afspraak bij Ultrabeauty in Nijmegen of maak een afspraak bij u thuis.

Wenkbrauw ontharen met SHR

Hoe kan ik een perfecte en permanente vorm geven aan mijn wenkbrauwen? Wenkbrauwen met SHR ontharen werkt snel en effectief. In tegenstelling tot waxen en het trekken van de haartjes,  duurt onze behandeling maar 5 minuten om te zorgen voor het gebied rond je wenkbrauwen. Klik hier voor de kosten. Het duurt vaak maar 2 of 3 behandelingen voor het permanent verwijderen van je ongewenste wenkbrauw haar.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben voor het ontharen van mijn wenkbrauwen? Voor het definitief ontharen van je wenkbrauwen zullen een paar behandelingen nodig zijn. We zien vaak dat 2 of 3 behandelingen nodig zijn, maar dit is afhankelijk van je haartype en huidskleur. Sessies worden met tussenpozen uitgevoerd totdat het haar stopt met groeien.

Hoe werkt wenkbrauwen ontharen met SHR? Wenkbrauwen ontharen werkt met behulp van lichtflitsen. De lichtflitsen worden door het pigment in de haartjes omgezet in warmte en daardoor beschadigd het haarzakje. Na de nodige aantal behandelingen wordt de haargroei niet meer ondersteund en dat betekend dat je niet meer hoeft te harsen, epileren, waxen, of last hebt van ingegroeide haren.

Zal het wenkbrauwen ontharen bij mij werken? SHR ontharing werkt op bijna iedereen, ongeacht geslacht, of de huid type. Maar je zult een aantal behandelingen nodig hebben en misschien een of twee controles in het jaar om eventuele hardnekkige haren aan te pakken.

Doet wenkbrauw ontharing pijn? De technologie van Ultrabeauty werkt dusdanig dat u nagenoeg geen pijn zult voelen. Na de behandeling kan het even gevoelig of rood zijn, maar dit verdwijnt zeer snel.

Hoe zorg ik na de behandeling voor mijn wenkbrauwen? U moet ervoor zorgen dat u géén haartjes gaat trekken of je eventuele hergroei gaat waxen na de behandelingen. Maar je kunt eventueel gebruik maken van ontharingsmiddelen of scheren, mocht dat nodig zijn. Maar vergeet niet, het is niet nodig te wachten totdat het wenkbrauw haar weer verschijnt om een volgende behandeling te ondergaan. Vaak zien we na 1 a 2 behandelingen al het gewenste resultaat, maar dit is ook afhankelijk van uw haar en huid type.

Waarom kiezen voor Ultrabeauty? Wij staan bekend om de resultaten van onze permanente ontharing, omdat we eerlijk tegen je zijn. We zullen je geen onrealistische verwachtingen geven of de belofte dat we altijd 100% kunnen ontharen, want dat is in sommige gevallen niet haalbaar. Dus wil je meer weten over het permanent ontharen van je wenkbrauwen, bel of mail ons!


E-mail

WhatsApp

Bellen