Menu Sluiten

Vetcellen Bevriezen

Het bevriezen van vet

Dé nieuwe trend in afvallen is bevriezen van vet cellen. Het is een makkelijke en veilige manier om eindelijk definitief verlost te zijn van die ellendige en hardnekkige vetrolletjes. Bent u al bekend met deze nieuwe techniek? Of klinkt het bevriezen van uw vet misschien nog een beetje eng? Wij leggen graag aan u uit wat het precies inhoudt!

Hoe werkt vet cellen bevriezen?

De behandeling om vet cellen te bevriezen staat ook bekend onder de naam Cryolipolyse. U neemt plaats op de behandelbank en geeft aan op welke plekken op uw lichaam u graag een vermindering in vet zou willen zien. 

Onze deskundigen plaatsen op die plekken één of meerdere behandelkoppen. In deze behandelkoppen, waar uw huid pijnloos en subtiel in wordt gezogen, zit een koelsysteem. Dit koelsysteem zorgt ervoor dat uw vet cellen gekoeld worden. Als resultaat van deze verkoeling breken uw vet cellen uiteindelijk af. En een huid zonder actieve vet cellen maakt geen nieuw vet meer aan. Omdat de vet cellen langzaam afbreken, heeft uw lichaam rustig de tijd nodig om te wennen aan uw nieuwe contouren. Bevriezen is het nieuwe afvallen!

Gemakkelijk een mooier figuur realiseren

Voordat het bevriezen van vet was uitgevonden, zat er vaak niet veel meer op dan proberen af te vallen via bijvoorbeeld heftige diëten of je aan te melden voor een zeer actieve sport. Nu is dit vaak in de meeste niet waar de voorkeur naar uitgaat.

In het geval van diëten moeten er vaak speciale, te kleine gerechtjes gemaakt worden met lastige ingrediënten. Dit is naast het feit dat het veel tijd en moeite kost ook een vrij prijzige bezigheid.

Meer gaan bewegen is natuurlijk heel gezond, maar het is vaak erg moeilijk er tijd voor te vinden. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten van een sportabonnement gehad. Kortom, die manieren om vet cellen aan te pakken, leveren niet vaak het gewenste resultaat op. Kies daarom voor het bevriezen van uw vet!

Kies voor Ultrabeauty

U wilt een mooi en strak figuur? Kies dan voor vet cellen bevriezen! Ultrabeauty staat voor:

  • Meer dan tien jaar ervaring
  • Behandelingen met medisch gecertificeerde apparatuur
  • Voordelige tarieven
  • Gratis parkeren

Contact

Wacht niet langer en kom naar Ultrabeauty voor een behandeling. Bel 085-8005545 of mail naar info@ultrabeauty.nl en kies ook voor vetcellen bevriezen!

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Via een vriend kwam ik bij Ultrabeauty terecht, na een prettig gesprek heb ik hier mijn tanden laten bleken. Ik ben zeer te spreken over… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen