Menu Sluiten

Heeft u genoeg van uw sinaasappelhuid, lovehandles, plaatselijke vetrolletjes en rimpels en littekens? U bent geen uitzondering. Veel vrouwen dik, dun, jong of oud hebben er last van. Bij Remove Hilversum begrijpen wij uw hinder hiervan, en bieden met de Velashape een effectieve methode voor een meer gladde huid.

Hoe werkt de Velashape?

De Velashap is een medisch gecertificeerd apparaat. Het apparaat is speciaal ontwikkeld om de probleemzones op uw huid aan te pakken. Hierbij worden 3 technieken gehanteerd.

  • Infrarood licht stimuleert doorbloeding, maakt de huid elastischer en verwarmt vetweefsel.
  • De mechanische massage, vacuümtechniek, stimuleert collageen in de huid. Collageen is een lijmvormend eiwit en is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid.
  • Radiofrequentie verwarmt de diepere huidlagen en onderhuids vetweefsel waardoor doorbloeding en stofwisseling in de vetcellen toeneemt.

Liposuctie

De Velashape wordt ook toegepast bij de voor- en nabehandeling van liposuctie. Liposuctie is het verwijderen van overtollig vet. Plaatselijke vetophopingen kunnen u beeld over uw lichaam verstoren. Allereerst gaat u waarschijnlijk lijnen of sporten, maar helaas helpt dat niet altijd. Indien dit het geval is kunt u kiezen voor liposuctie. Indien u een stabiel gewicht kunt houden, na de behandeling, komen verwijderde vetcellen niet meer terug.

Over Remove

Bij Remove garanderen we kwaliteit en veiligheid, daarom werken wij met paramedische specialisten. Wij voldoen ook aan de wensen van Minister Schippers van Volksgezondheid. De huidtherapeut van Remove heeft een vierjarige HBO-opleiding gevolgd en kan de volgende medische behandelingen op professionele wijze uitvoeren:

  • Ontharen met laser
  • Verwijderen van acne, couperose en littekens

Contact over Velashape Hilversum

Bent u geïnteresseerd in de Velashape? Neem contact op met Remove. Wij adviseren u graag over de Velashape behandeling en andere mogelijke behandelingen zoals het verwijderen van vet met Vela Shape.


E-mail

WhatsApp

Bellen