Menu Sluiten

Bent u de onzekerheid door cellulitis helemaal zat en zoekt u een effectieve behandeling? Kies dan voor onze Velashape behandeling in Den Bosch.

Velashape Den Bosch

Wist u dat maar liefst 90 procent van alle vrouwen vroeg of laat last krijgt van cellulitis? Het is dus zeker niets om u voor te schamen. Toch begrijpen we dat u liever een gladde huid heeft. Daarom bieden wij onze effectieve Velashape behandeling tegen cellulitis aan. Cellulitis wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd. Het ontstaat doordat de structuur van het vet onder de huid verandert. Het gevolg van deze verandering is dat de buitenlaag van de huid ruw en stug wordt.

De Velashape behandeling

Velashape is een nieuwe techniek voor de behandeling van probleemzones. Met ons medisch gecertificeerde Velashape apparaat kunnen we uw probleemzones aanpakken. De behandeling bestaat uit drie unieke technieken:

  • Infrarood: Het infrarood licht zorgt voor een betere doorbloeding en elasticiteit van de huid, daarbij wordt het vetweefsel met deze techniek verwarmt.
  • Vacuüm (mechanische massage): Deze techniek zorgt voor de stimulatie van het collageen in uw huid.
  • Radiofrequentie: Deze techniek zorgt voor de verwarming van de diepere huidlagen en het onderhuidse vetweefsel. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van uw huid verbeterd, en hierdoor zal er een versnelde stofwisseling plaatsvinden in de vetcellen.

De Velashape behandeling is niet alleen een uitstekende techniek voor de verwijdering van cellulitis, maar helpt ook bij problemen als lovehandles, plaatselijke vetrolletjes, slechte doorbloeding van de huid, verslapte huid, rimpels en littekens. Maak dus gerust een afspraak voor een consult, om alle mogelijkheden van onze Velashape in Den Bosch te bespreken. Wij adviseren u graag.

Wil u een afspraak maken Velashape in Den Bosch of wilt u meer weten over onze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Wellicht heeft u ook interesse in Cryolipolyse, vet verwijderen door afkoeling.


E-mail

WhatsApp

Bellen