Menu Sluiten

Velashape Cellulitis behandeling

Een snelle pijnloze aanpak

Bent u op zoek naar een efficiënte cellulitis behandeling? Dan moet u bij Ultrabeauty zijn. Veel vrouwen krijgen vroeg of laat in haar leven te maken met cellulitis. Deze zogenoemde sinaasappelhuid is vervelend en ontsierend dus het liefst wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Want wie wilt niet een mooie, strakke huid? Gelukkig is er nu Velashape, een pijnloze en snelle cellulitis behandeling die wij toepassen bij Ultrabeauty.

Hoe werkt een cellulitis behandeling?

De Velashape is een snelle, pijnloze behandeling die cellulitis kan verwijderen. Uw huid wordt behandeld met een apparaat dat gebruik maakt van een combinatie van infrarood licht, bipolaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De combinatie van deze vier componenten maakt de Velashape tot een effectieve en snelle aanpak. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding, verhoging van de huidelasticiteit en vetverbranding en is enorm effectief. Na slechts drie behandelingen van 45 minuten zult u al sterke vermindering van cellulitis en een stevigere huid waarnemen.

Voor welke lichaamsdelen is een Velashape behandeling geschikt?

Cellulitis kan zich op meerdere plekken van uw lichaam bevinden. De meest voorkomende plekken zijn de buik, billen, benen, heupen en dijen. De Velashape cellulitis behandeling is voor die plekken uitermate geschikt. Behalve voor uw cellulitis, is onze Velashape behandeling is ook geschikt als u op zoek bent naar:

  • Afvallen op verschillende specifieke plekken
  • De omtrek van uw middel verkleinen
  • Een versteviging van uw huid
  • Het laten verdwijnen van vetzwellingen

De voordelen van deze behandeling

Deze cellulitis behandeling bij Ultrabeauty biedt u twee belangrijke voordelen. Het grote voordeel is dat het zeer effectief is. De cellulitis is na zes behandelingen al voor een groot deel verdwenen. Een behandeling vindt in wekelijkse sessies van 45 minuten plaats. Onze Velashape behandeling werkt snel, dit betekent vaak dat u binnen 3 weken u al resultaat ziet! Daarnaast is deze vorm van behandelen geheel pijnloos. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u voldoende water drinkt na de kuur. Verder kunt u alle dingen blijven doen die u voorheen ook deed.

Een afspraak maken

Wilt u ook graag van uw cellulitis af en meer informatie over deze behandeling? Neem snel contact op met Ultrabeauty voor een vrijblijvende afspraak bij een van onze vestigingen. U kunt bellen naar 085 – 800 5545. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen of te mailen naar info@Ultrabeauty.nl. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Ga veel tevreden klanten voor en kies ook voor een cellulitis behandeling bij Ultrabeauty!


E-mail

WhatsApp

Bellen