Menu Sluiten

Velashape Cellulites behandeling

Een snelle pijnloze aanpak

Bent u op zoek naar een effeciente cellulites behandeling? Dan moet u bij Ultrabeauty zijn. Veelvrouwen krijgen vroeg of laat in haar leven te maken met cellulites. Deze zogenoemdesinasappelhuid is vervelend en ontsierend dus het liefst wilt u hier zo snel mogelijk van af. Wantwie wilt nu niet een mooie strakke huid? Gelukkig is er nu Velashape, een pijnloze en snellecellulites behandeling die wij toepassen bij Ultrabeauty.

Hoe werkt een cellulites behandeling?

De Velashape is een snelle pijnloze behandeling die cellulites kan verwijderen. Uw huid wordtbehandeld met een apparaat dat gebruik maakt van een combinatie van infrarood licht, bi-polaireradiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De combinatie van deze vier componentenmaakt de Velashape tot een effectieve snelle aanpak. De behandeling zorgt voor een beteredoorbloeding, verhoging van de huidelasticiteit en vetverbranding en is enorm effectief. Naslechts drie behandelingen van 45 minuten zult u al sterke vermindering van cellulites en een stevigere huid waarnemen.

Voor welke lichaamsdelen is een Velashape behandeling geschikt?

Cellulites kan zich op meerdere plekken van uw lichaam bevinden. De meest voorkomendeplekken zijn de buik, billen, benen, heupen en dijen. De Velashape cellulites behandeling is voor die plekken uitermate geschikt. Behalve voor uw cellulites, is onze Velashape behandeling is ook geschikt als u op zoek bent naar:

  • Afvallen op verschillende specifieke plekken
  • De omtrek van uw middel verkleinen
  • Een versteviging van uw huid
  • Het laten verdwijnen van vetzwellingen

De voordelen van deze behandeling

Deze cullulites behandeling bij Ultrabeauty biedt u twee belangrijke voordelen. Het grote voordeel is dat het zeer effectief is. De cellulites is na zes behandelingen al voor een groot deel verdwenen. Een behandeling vindt in wekelijkse sessies van 45 minuten plaats. Onze Velashape behandelijng werkt snel, dit betekent vaak dat u binnen 3 weken u al resultaat ziet! Daarnaast is deze vorm van behandelen geheel pijnloos. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u voldoende water drinkt na de kuur. Voor de rest kunt u alle dingen blijven doen die u voorheen ook deed.

Een afspraak maken

Wilt u ook graag van uw cellulites af en meer informatie over deze behandeling? Neem snel contact op met Ultrabeauty voor een vrijblijvende afspraak bij een van onze vestigingen. U kunt bellen naar 085 – 800 5545. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen of te mailen naar info@Ultrabeauty.nl. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Ga veel tevreden klanten voor en kies ook voor een cellulites behandeling bij Ultrabeauty!


E-mail

WhatsApp

Bellen