Menu Sluiten

SHR Ontharen

Definitieve ontharing

Ontmoet de nieuwste ontharingsmethode van Ultrabeauty: SHR ontharen. U hoeft zich niet langer te ergeren aan die ongewenste haargroei op vervelende plekken. Door middel van SHR ontharen wordt het haar tot aan de wortel definitief verwijderd. Het mooie van deze ontharing methode is dat het voor vrijwel ieder haar- en huidtype geschikt is!

Eiwit in de stamcellen

Het verschil met andere methoden zit in het behandelen van de eiwitten in de stamcellen. Bij SHR ontharen is het niet belangrijk welke huidskleur of huidtype u heeft. Ook de haarkleur doet er niet meer toe. Dus ook donkere huidtypes en pigmentarme huidtypes kunnen succesvol een behandeld worden.

Diode laser ontharen, voor alle huidtinten!

In principe is ieder haar- en huidtype geschikt voor SHR ontharen. Ontharen is nog nooit zo gemakkelijk geweest en is nu voor iedereen beschikbaar!

SHR ontharen is er voor:

  • Alle huidtypes
  • Voor dikke en stugge haartjes
  • Voor de allerkleinste en -fijnste haartjes
  • Ook voor de pigmentarme huid!

Wij werken uitsluitend met hoog opgeleide professionals die liefde voor het vak hebben. Voor de meest optimale resultaten gebruiken wij de allernieuwste, medisch gecertificeerde apparatuur. Alle overtollige haartjes in de door u aangewezen zone(s) van het lichaam worden blijvend, veilig en pijnloos verwijderd! Bij Ultrabeauty snappen wij maar al te goed dat het niet altijd mogelijk is om naar onze praktijk te komen voor het ontharen. Wij kunnen de SHR behandeling ook bij u thuis of op een andere locatie uitvoeren. De behandeling blijft gewoon betaalbaar ondanks het feit dat wij bij u komen.!

Meer informatie over de methode?

Ontharen doormiddel van SHR ontharen is een zeer snelle en effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. SHR is zelfs zo precies dat alle energie in het haarzakje terecht komt. Hierdoor wordt het haarzakje licht beschadigd en kan er geen haar meer uit groeien. Wilt u graag spreken met een van onze behandelaars? Bel dan vandaag nog naar 085-8005545. Of maak online direct je afspraak.

U zult te woord gestaan worden door een van onze specialisten. U mag uiteraard ook een e-mail sturen naar info@ultrabeauty.nl met al uw vragen over ontharen. Teruggebeld worden door een van onze ontharingsspecialisten? Vul dan uw gegevens in, in het contact formulier linksboven aan de pagina! Wij kunnen u ervan verzekeren dat de Diode laser ook uw ideale methode zal zijn.

Aanbevolen behandelingen

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen