Menu Sluiten

Ontharen

Ongewenste haargroei

Vrijwel iedereen kan minimaal één plek op zijn of haar lichaam aanwijzen waar ongewenste haren groeien. De oplossing: ontharen! Nou heeft iedereen wel eens een scheermesje, pincet of harsstrip in zijn of haar handen gehad, maar het is verstandiger en uiteindelijk voordeliger om het door professionals te laten doen. Breng daarom een bezoekje aan schoonheidsinstituut Ultrabeauty en laat ons uw gezicht of lichaam ontharen!

Vele opties in ontharen

Lichaamsbeharing. Waarom heeft de mens dat eigenlijk? Vroeger had lichaamshaar zowaar een nut: het verwarmde ons lichaam in koudere tijden. Nu is deze functie helemaal niet meer nodig. Vreemd is dat ons lichaam daar niet op aangepast is. De evolutie lijkt gestopt te zijn qua lichaamsbeharing: onze lichamen groeien nog steeds vol met (ongewenst!) haar. Gelukkig hebben wij de juiste specialisten die u ervan af kunnen helpen. Wij ontharen precies dat stukje lichaam dat u kaal wilt hebben. Zo ontharen wij bij mannen en vrouwen het gezicht (neus, wenkbrauwen, bovenlip, kin, nek), de oksels, de buik (waaronder de borst en tepel), de rug, de benen, de billen en de schaamstreek. U twijfelt of u wel bij ons terecht kunt voor het ontharen van uw gezicht of lichaam? Geen zorgen. Voor elke zone en voor elk huid- en haartype hebben wij de meest geschikte ontharing techniek.

Ontharen met IPL

Onze IPL behandeling werkt met lichtflitsen. Elke flits geeft een bepaalde hoeveelheid warmte die wordt opgenomen in de haarzakjes. Dit zorgt ervoor dat na een aantal behandelingen de groei van nieuwe haartjes permanent stopt.

Ontharen met SHR

Bij SHR ontharen richten wij ons op het eiwit in de stamcellen. Hierdoor kunnen onze experts ook donkere en pigmentarme huidtypes behandelen. Ook fijne, blonde, grijze en rode haartjes kunnen door deze techniek succesvol worden verwijderd.

Kom naar Ultrabeauty

U wilt van uw ongewenste haren af? Breng dan een bezoekje aan schoonheidsinstituut Ultrabeauty!

  • Onze experts hebben al meer dan tien jaar ervaring
  • Onze apparatuur is medisch gecertificeerd is
  • Onze behandelingen zijn voor voordelige tarieven te boeken
  • Wij hebben maar liefst vijf vestigingen door heel Nederland
  • U kunt bij al onze vestigingen gratis parkeren

Boek uw behandeling vandaag nog!

U verlangt naar een glad en gezond gezicht of lichaam? Kom naar één van onze schoonheidsinstituten! Bel 085-8005545 of mail naar info@0ba78366.ngrok.io en laat u door onze specialisten veilig en verantwoord ontharen!

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Via een vriend kwam ik bij Ultrabeauty terecht, na een prettig gesprek heb ik hier mijn tanden laten bleken. Ik ben zeer te spreken over… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Gerelateerde behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


E-mail

WhatsApp

Bellen