Menu Sluiten

Make Up

Make up

Maak kennis met de bijzondere hoogwaardige en huidverbeterende make-up lijn van Mineralogie. De 100% zuivere minerale make-up heeft de beste voedende, beschermende en ontstekingswerende eigenschappen en laat uw weer huid stralen.

Geef uw natuurlijke schoonheid een boost met de Chic & Classy everyday of Stunning & Brilliant evening make-up sessie!

Dag make-up20 min.€ 25,-
Dag of Avond make-up i.c.m. een behandeling15-20 min.€ 15,-
Avond make-up30 min.€ 35,-
Proef bruidsmake-up45-60 min.€ 45,-
Bruidsmake-up45 min.€ 45,-
Make-up sessie45-60 min.€ 39,-

verven wimpers of wenkbrauwen 12,50 euro

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Via een vriend kwam ik bij Ultrabeauty terecht, na een prettig gesprek heb ik hier mijn tanden laten bleken. Ik ben zeer te spreken over… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Gerelateerde behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


E-mail

WhatsApp

Bellen