Menu Sluiten

Trilift

Deskundig bij UltraBeauty

"Bij Ultrabeauty maken wij uitsluitend gebruik van medisch gecertificeerd apparatuur."

Trilift bij Ultrabeauty

De Trilift bij Ultrabeauty richt zich specifiek op huidverbetering. D.m.v. een huidanalyse stemmen wij de Trilift behandeling geheel op uw huid af. In kuurverband pakken we de fijne lijntjes en pigmentvlekken aan.

Waarom trilift

Trilift is de juiste strategie! Het Trilift-programma bevat drie verschillende technologieën, elk met een specifieke functie die is ontworpen om op zichzelf effectief te zijn. Zet deze drie technologieën bij elkaar voor een optimaal resultaat.

EEN ONVERSLAANBAAR TEAM VOOR UW GEZICHTSWELZIJN.

HYDRALIFT FX

Hydralift FX is een 3-in-1 combineert de uitzonderlijke reinigingskracht van het water schillen te zuren sequentie voor microdermabrasie en transdermale afgifte van cosmetica.
Een ultra effectief systeem dat de standaard van elke gezichtsbehandeling verhoogt en de effectiviteit van de actieve ingrediënten naar een hoger niveau brengt.

  • Diepe reiniging
  • Extra-Effectiveness
  • microdermabrasie

FILLER LIFT

Gericht op het opvullen van rimpels op het 1e en 2e niveau.

Het is de enige vibrerende monopolaire radiofrequentietechnologie met een dispenser met de speciale B Fill in depth, een concentraat van actieve moleculen met intensieve werking op huidverjonging, met name op zowel fijne als diepe rimpels.

PLASMA LIFT

Een nieuwe energiebron voor het liften en regenereren van de gezichtshuid.

Het is bedoeld om de weefsels onmiddellijk een toon te geven, de contouren van het gezicht opnieuw te definiëren, het ovaal op te tillen en de gebieden die door veroudering zijn geleegd te vullen.

Ook effectief voor het optillen van de oogleden en voor het opzwellen van de lippen.

ONTDEK TRILIFT

BEKIJK DE VIDEO OF BOEK EEN Consult

Trilift is het gezichtsverjongingsprogramma dat bestaat uit 3 verschillende technologieën , elk gekenmerkt door een gerichte functie, ontworpen om alleen te kunnen werken, maar vooral in synergie met elkaar.

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie nu bij Ultrabeauty.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen