Menu Sluiten

Weg met die tatoeage

Tatoeages kunnen een erg mooie versiering op iemands lichaam zijn. Maar soms is de meest logische keus de tattoo te verwijderen. Een belangrijk kenmerk van een tattoo is dat het als een blijvend versiersel bekend staat. Maar helaas komt het wel eens voor dat we achteraf – na enkele dagen, maanden of jaren – niet meer zo blij zijn met de tattoo. Een relatie is beëindigd, een bepaalde levensfase is voorbij, u wilt bepaalde herinneringen verwijderen of u bent toe aan een nieuw hoofdstuk in uw leven. De experts van ultrabeauty helpen u hier graag bij.

Tattoo verwijderen met laser

Schoonheidsinstituut ultrabeauty gebruikt de nieuwste technieken om tatoeages netjes en nauwkeurig te verwijderen. Onze behandelingen worden uitgevoerd met de zogenoemde YAG laser. De YAG laser techniek heeft zichzelf de afgelopen 20 jaar al bewezen als een groot succes. Dankzij deze laser is het mogelijk een tattoo te verwijderen zonder blijvende huidbeschadiging te veroorzaken. Onze experts kunnen zowel een gehele tattoo laten verdwijnen, maar ook het vervagen van een tattoo is mogelijk. Hierdoor kunt u op dezelfde plek een nieuwe tatoeage aan laten brengen over de oude, vervaagde tatoeage heen.

Waarom onze laser de beste keus is

Bij andere mogelijkheden om tatoeages te laten verdwijnen, zoals via het chemisch vernietigen van de huidlaag of het chirurgisch wegsnijden van de huid, zijn vaak naderhand blijvende wonden of littekens zichtbaar of zijn ernstige irritaties in de huid het gevolg. Wij raden het ook af om contact op te nemen met particulieren die ‘nog wel een machine hebben staan om tatoeages weg te halen’. Stelt u zich eens voor welke schade zo iemand aan zou kunnen richten.. Geen zorgen, het gecertificeerde personeel van Ultrabeauty werkt uitsluitend met medisch gecertificeerde apparatuur.

Tattoo verwijderen Amsterdam

Laat uw tatoeage door onze experts verwijderen

Wilt u uw tattoo op een veilige manier laten verwijderen zonder huidbeschadiging op te lopen? Kom dan naar Remove:

  • Onze specialisten hebben al meer dan tien jaar ervaring
  • Wij verwijderen tatoeages enkel met medisch gecertificeerde apparatuur
  • Wij hanteren voordelige tarieven voor het verwijderen van tatoeages
  • Wij zijn te vinden in Nijmegen
  • U kunt bij ons gratis parkeren

Maak een afspraak

U wilt graag van uw tatoeage af? Kom naar één van onze schoonheidsinstituten! Bel 085-8005545 of mail naar info@ultrabeauty.nl Laat uw tattoo verwijderen door de specialiteiten van Ultrabeauty!


E-mail

WhatsApp

Bellen