Menu Sluiten

Tattoo verwijderen

Tatoeages zijn hot!

Toch kunnen er verschillende omstandigheden zijn waarin het verwijderen van een tattoo uitkomst biedt.

In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Ultrabeauty gebruikt de nieuwste technieken om tatoeages te verwijderen. Daarnaast is het ook een optie om de tatoeage slechts te vervagen zodat er een nieuwe tatoeage overheen gezet kan worden. Het voordeel van onze behandelingen met de YAG laser is dat we uiterst nauwkeurig kunnen werken in vergelijking met andere veelgebruikte lasers. Tegenwoordig is een tattoo verwijderen geen enkel probleem meer. Dankzij onze geavanceerde technologie is een tattoo verwijderen mogelijk zonder blijvende huidbeschadiging te veroorzaken.

Ons gecertificeerde personeel werkt uitsluitend met medisch gecertificeerde apparatuur!

Keurmerken

Keurmerken

  • Littekenvrij
  • YAG Laser
  • Gecertificeerd personeel
  • Zo goed als pijnvrij!

Voor en na

Aanbevolen behandelingen

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen