Menu Sluiten

Tattoo verwijderen

Tatoeages zijn hot!

Toch kunnen er verschillende omstandigheden zijn waarin het verwijderen van een tattoo uitkomst biedt.

In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Ultrabeauty gebruikt de nieuwste technieken om tatoeages te verwijderen. Daarnaast is het ook een optie om de tatoeage slechts te vervagen zodat er een nieuwe tatoeage overheen gezet kan worden. Het voordeel van onze behandelingen met de YAG laser is dat we uiterst nauwkeurig kunnen werken in vergelijking met andere veelgebruikte lasers. Tegenwoordig is een tattoo verwijderen geen enkel probleem meer. Dankzij onze geavanceerde technologie is een tattoo verwijderen mogelijk zonder blijvende huidbeschadiging te veroorzaken.

Ons gecertificeerde personeel werkt uitsluitend met medisch gecertificeerde apparatuur!

Keurmerken

Keurmerken

  • Littekenvrij
  • YAG Laser
  • Gecertificeerd personeel
  • Zo goed als pijnvrij!

Video van tatoeage laseren bij Ultrabeauty

Voor en na resultaat

 

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen