Menu Sluiten

Witte Tanden

Bij Witte Tanden Nijmegen, bepaalt u natuurlijk zelf hoe wit u uw tanden wilt. Wij hebben drie verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. 

Kiest u voor White, dan kunt u verwachten dat uw tanden twee tot vijf tinten lichter worden! De Premium behandeling geeft een resultaat van vier tot acht tinten lichter!! Het Ultra pakket geeft u het hoogst haalbare resultaat!!! Vanzelfsprekend is het resultaat afhankelijk van de beginkleur van uw tanden…

witte tanden jpg

Wat te verwachten bij Tanden Bleken Nijmegen?

Het hele proces gebeurd veilig door onze gecertificeerde teamleden. De kleur van uw tanden wordt voor de behandeling gemeten. Dit doen we aan de hand van de VITA pan schaal. Wij kunnen u aan de hand van deze schaal ook laten zien hoe wit uw tanden er na de behandeling uit zullen zien. Direct na de behandeling resultaat? JA en we zien u graag met een BIG SMILE de deur uitgaan!

Boek online jouw gratis consult​

Aanbevolen behandelingen

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie nu bij Ultrabeauty.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen