Menu Sluiten

SHR Ontharen

Definitieve ontharing

Ontmoet de nieuwste ontharingsmethode van Ultrabeauty: SHR ontharen. U hoeft zich niet langer te ergeren aan die ongewenste haargroei op vervelende plekken. Door middel van SHR ontharen wordt het haar tot aan de wortel definitief verwijderd. Het mooie van deze ontharing methode is dat het voor vrijwel ieder haar- en huidtype geschikt is!

Eiwit in de stamcellen

Het verschil met andere methoden zit in het behandelen van de eiwitten in de stamcellen. Bij SHR is niet belangrijk welke huidskleur of huidtype u heeft. Ook de haarkleur doet er niet meer toe. Dus ook donkere huidtypes en pigmentarme huidtypes kunnen succesvol een behandeld worden.

 

SHR ontharen, voor alle huidtinten!

In principe is ieder haar- en huidtype geschikt voor SHR. Ontharen is nog nooit zo gemakkelijk geweest en is nu voor iedereen beschikbaar!

SHR is er voor:

  • Alle huidtypes
  • Voor dikke en stugge haartjes
  • Voor de allerkleinste en -fijnste haartjes
  • Ook voor de pigmentarme huid!

Wij werken uitsluitend met hoog opgeleide professionals die liefde voor het vak hebben. Voor de meest optimale resultaten gebruiken wij de allernieuwste, medisch gecertificeerde apparatuur. Alle overtollige haartjes in de door u aangewezen zone(s) van het lichaam worden blijvend, veilig en pijnloos verwijderd! Bij Ultrabeauty snappen wij maar al te goed dat het niet altijd mogelijk is om naar onze praktijk te komen voor het ontharen. Wij kunnen de SHR behandeling ook bij u thuis of op een andere locatie uitvoeren. De behandeling blijft gewoon betaalbaar ondanks het feit dat wij bij u komen.!

Meer informatie over de methode?

Ontharen doormiddel van een SHR Laser is een zeer snelle en effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. SHR is zelfs zo precies dat alle energie in het haarzakje terecht komt. Hierdoor wordt het haarzakje licht beschadigd en kan er geen haar meer uit groeien. Wilt u graag spreken met een van onze behandelaars? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan vandaag nog naar 085-8005545.

U zult te woord gestaan worden door een van onze specialisten. U mag uiteraard ook een e-mail sturen naar info@ultrabeauty.nl met al uw vragen over ontharen. Teruggebeld worden door een van onze ontharingsspecialisten? Vul dan uw gegevens in, in het contact formulier linksboven aan de pagina! Wij kunnen u ervan verzekeren dat SHR ontharen ook uw ideale methode zal zijn.

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen