Menu Sluiten

Het beste resultaat

Wilt u uw pigmentvlekken laten verwijderen? Dan bent u bij Schoonheidsinstituut Remove aan het juiste adres. Ons vakkundig personeel werkt alleen met medisch gecertificeerde apparatuur, zodat wij de best haalbare resultaten kunnen bereiken. Dus heeft u pigmentvlekken die u wilt laten verwijderen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Wat zijn pigmentvlekken?

Het pigment in ons lichaam, ook wel melanine genaamd, geeft kleur aan onze huid, onze haren en ogen. Ook beschermt het pigment onze huid tegen de UV-straling van de zon. Wanneer we in de zon zitten krijgen we een bruiner kleurtje. Echter, door bijvoorbeeld een teveel aan zonlicht, kunnen we ophopingen in het pigment krijgen, dat resulteert in donkere vlekken op de huid. Deze vlekken noemen we pigmentvlekken. Ook zwangere vrouwen kunnen er als gevolg van hormoonschommelingen in het lichaam last van krijgen. Veel mensen vinden deze vlekken ontsierend voor het lichaam. Bij Schoonheidsinstituut Remove kunnen we deze pigmentvlekken verwijderen.

Pigmentvlekken verwijderen

Technieken en voorwaarden

Bij Remove kunnen we op twee manieren uw pigmentvlekken verwijderen: met IPL of de nieuwe SHR techniek. Door middel van lichtflitsen worden de cellen in het pigment kapot gemaakt, waardoor het pigment op den duur verdwijnt. Wij kunnen de vlekken op handen, gezicht en rug verwijderen. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of bepaalde medicijnen slikt, is het (nog) niet mogelijk om de vlekken te laten verwijderen. Vraag voor meer informatie hierover eens naar de voorwaarden bij een van de schoonheidsinstituten bij Remove.

Na de behandeling

Na het verwijderen van de pigmentvlekken is de huid waarschijnlijk wat rood,gevoelig en opgezwollen (zoals bij verbranding door de zon). Door middel van koude kompressen kunt u de zwelling wat beperken. De eerste dagen na de behandeling moet u de huid rustig laten genezen. Krab niet, gebruik geen parfum of zware crèmes en niet scrubben. Door de huid de eerste dagen met rust te laten krijgt u het mooiste resultaat.

Een goede keuze

U maakt met Schoonheidsinstituut Remove altijd een goede keuze omdat:

  • Veilig en vertrouwd
  • Beste kwaliteit producten en behandelingen
  • Gecertificeerde apparatuur
  • Behandelingen kunnen worden vergoed

Meer informatie?

Heeft u interesse in het verwijderen van uw pigmentvlekken door een van onze huidtherapeuten? Neem dan contact op met Remove. Bel Bel 085-8005545 of mail naar info@remove.nu. Ook om pigmentvlekken te verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres.


E-mail

WhatsApp

Bellen