Menu Sluiten

Een sprekend gezicht

Wilt u de pigmentvlekken uit uw gezicht laten verwijderen? Breng dan een bezoekje aan Schoonheidsinstituut Remove. Onze specialisten werken alleen met de nieuwste medisch gecertificeerde apparatuur, zodat wij de mooiste resultaten kunnen leveren. Dus heeft u pigmentvlekken op uw gezicht die u wilt laten verwijderen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Wat is pigment?

Elke huid heeft een eigen kleur. Wat deze kleur veroorzaakt is het pigment in onze huid. Dat wij van nature beschermt zijn voor de UV-straling van de zon komt ook hierdoor. Maar soms kan het gebeuren dat ons pigment zich wat ophoopt in onze huid. En dat resulteert in donkere vlekken op de huid, de pigmentvlekken. De oorzaken hiervan zijn zeer divers. De vlekjes kunnen ontstaan door een overmaat aan zonlicht, hormoonschommelingen bij zwangere vrouwen of bij wondjes en infecties. De vlekjes worden vaak als niet erg mooi beschouwd.. Deelt u die mening? De experts van schoonheidsinstituut Remove kunnen deze pigmentvlekken verwijderen.

Pigmentvlekken van het gezicht laten verwijderen: de techniek

Wij bieden twee methoden aan om uw pigmentvlekken te verwijderen: met IPL of SHR. Deze technieken zijn gebaseerd op lichtflitsen. Op de betreffende vlekken worden pijnloze lichtflitsen gezet die de cellen in het pigment aantasten. Na verloop van tijd zal het pigment volledig afgebroken zijn. Wij kunnen vlekjes op zowel uw handen, hoofd als rug verwijderen.

Nazorg

Na de behandeling kan de huid misschien wat rood en gevoelig zijn. Dit is makkelijk op te lossen met koude kompressen. Let er wel op dat de huid tijd heeft te genezen. Het is dus niet verstandig de eerste tien dagen alweer te gaan scrubben of zware crèmes te gebruiken. Als u zich hier aan houdt, dan bent u verzekerd van het mooiste resultaat.
Pigmentvlekken verwijderen

Een goede keuze

Boek deze behandeling bij Schoonheidsinstituut Remove, want:

  • Wij werken veilig en verantwoord
  • Wij bieden de beste kwaliteit producten en behandelingen
  • Wij gebruiken enkel gecertificeerde apparatuur
  • Wij hebben meer dan tien jaar ervaring
  • Wij bieden gratis parkeerplek

Meer informatie?

U wilt uw gezicht verlossen van ongewenste vlekjes? Neem dan contact op met Remove! Bel 085-8005545 of mail naar info@remove.nu. Om pigmentvlekken uit uw gezicht te laten verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres!


E-mail

WhatsApp

Bellen