Menu Sluiten
PMU
Permanent Make Up
Boek Jouw Gratis Consult

PMU

Is een lichte vorm van pigmenteren waarbij een natuurlijke inkt net onder het huidoppervlak wordt aangebracht. Dit is nagenoeg pijnloos omdat er een verdovende zalf wordt gebruikt. Uw wensen worden voor de behandeling uitgebreid besproken en u krijgt advies over model en kleur. PMU kan precies zoals u wilt worden aangebracht – heel subtiel en natuurlijk of juist wat duidelijker aanwezig en uitgesproken.

 

PMU Behandelingen

Alle nieuwe PMU behandelingen zijn inclusief een nabehandeling. Ook opfrissen van oude pigementaties.

 

                   

Wat is Permanente Make Up

PMU is uitermate geschikt voor vrouwen van elke leeftijd ongeacht haarkleur of huidskleur:

  • voor dames die er altijd verzorgd uit willen zien
  • die zich weinig tijd gunnen om zich op te maken of daar moeite mee hebben
  • die brildragend zijn
  • die een asymmetrisch gezicht- of ongelijke lippen hebben
  • die allergisch zijn voor make up
  • dames met Alopecia (haarverlies)
  • die veel transpireren
  • die vervaging hebben van de natuurlijke lippen
  • die veel sporten of werk hebben waarbij make up niet is toegestaan

Gallerij

Onze PMU Specialiste
25 jaar Ervaring

Ik ben Patricia Broekman-Radstaat en sinds 1995 specialist in PERMANENTE MAKE UP. Ik werk al jaren met het vooraanstaande merk ECURI – de grondlegger van PMU in Nederland! Ook volg ik de laatste cursussen en neem ik deel aan mastertrainingen, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen, trends en technieken en daardoor bereik ik altijd het beste resultaat. Op deze manier voorzie ik mijn klanten van mooie wenkbrauwen, strakke eyeliners of ingekleurde lippen.

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie nu bij Ultrabeauty.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen