Menu Sluiten

Van niets naar een nieuwe aanblik

U bent niet tevreden over uw natuurlijke wenkbrauwen of ze zijn helaas al bijna verdwenen? Kies dan voor permanente wenkbrauwen! Geen onzeker gevoel meer, geen gedoe ‘s ochtends met potloden, poeders of kwasten. Kom naar schoonheidsinstituut Remove en laat onze specialisten u helpen.

Permanente wenkbrauwen: dat scheelt u een hoop tijd en geld

Permanente wenkbrauwenHet is een hele normale zaak dat uw wenkbrauwen door de jaren heen steeds dunner en vager worden. Ook haaruitval komt bij veel mannen en vrouwen voor in de wenkbrauwen. Dat kan ook het resultaat zijn van jarenlang wenkbrauwen epileren. Nu uw haar wat lichter van kleur wordt, vallen ze misschien wel een beetje weg in uw gezicht. Een oplossing die voor veel mensen al een uitkomst heeft geboden, is het aanbrengen van permanente haartjes via een cosmetische tatoeage. De haartjes ogen uiterst natuurlijk en uw gehele uitstraling wordt daardoor weer opener en sprekender.

Permanente haartjes doen geen pijn

Onze specialisten beginnen nooit zomaar aan een behandeling. Eerst maken ze graag uitvoerig kennis met u en uw wensen, zodat u met het volste vertrouwen de behandeling ingaat. Het plaatsen van nieuwe wenkbrauwen is immers een erg belangrijke klus, omdat uw hele aangezicht daardoor weer een nieuwe frisse blik krijgt. Onze deskundige medewerker zal vragen met u doorspreken over waar wilt u de permanente haarstreepjes gezet wilt hebben en of u volle of juist dunne wenkbrauwen wilt. De eerste behandeling, waarin de kennismaking met uw persoonlijke specialist opgenomen is, duurt circa twee uur. Na de tweede behandeling zal er al resultaat zichtbaar zijn!

Vijf redenen om voor permanente wenkbrauwhaartjes te kiezen

Zoals gezegd zijn velen u al voorgegaan door te kiezen voor een behandeling bij Remove. Kies ook voor permanente wenkbrauwen om de volgende redenen:

  1. U heeft daarna een opener en sprekender gezicht
  2. U hoeft niet meer elke ochtend in de weer met make-up
  3. U hoeft niet steeds nieuwe make-up te kopen
  4. De behandeling is pijnloos
  5. Onze experts zijn medisch gecertificeerd

Bel ons vandaag nog

U bent er inmiddels ook van overtuigd dat permanente wenkbrauwhaartjes een hoop zorgen, tijd en geld schelen? Bel dan vandaag nog snel 085-8005545 of stuur een e-mail naar info@remove.nu. En laat de vakmensen van schoonheidsinstituut Remove permanente wenkbrauwen bij u aanbrengen!


E-mail

WhatsApp

Bellen