Menu Sluiten

Weg met die haren!

Niemand wordt gelukkig van regelmatig te moeten scheren, epileren, harsen of waxen. Wees verstandig en kies voor permanente ontharing. Velen voor u hebben al gekozen voor het definitief verwijderen van haartjes. Vaarwel scheermesjes, welkom permanente ontharing! Volgt u ook?

Waarom we voor de permanente oplossing kiezen

IPL ontharenJaren terug was het nog de normaalste zaak van de wereld: wekelijks, al dan niet dagelijks, ongewenste haargroei bijwerken. Voor een klein bedrag hadden we scheermesjes tot onze beschikking en voor nog wat briefjes extra waren we in het bezit van een persoonlijke lichtflitser om thuis haartjes weg te laseren. Nou, wat een gemak! Helaas, de werkelijkheid toont anders. Wie kent de foto’s, filmpjes en verhalen niet waarin mensen ernstige brandwonden hebben opgelopen van zo’n huis-tuin-en-keuken-scheerlaserapparaat? En welk lichaam wordt er nou echt mooier van wat lukrake halen met een scheermesje? Kortom, genoeg ermee. Wees zuinig op uw lichaam en kies voor permanente ontharing.

Permanente ontharing met IPL

Gelukkig biedt Remove wel een veilige, gecertificeerde behandeling aan met lichtflitsen: de IPL behandeling. Elke flits geeft een bepaalde hoeveelheid warmte. Deze wordt wordt vervolgens door de haarzakjes opgenomen. Hierdoor stopt na een aantal behandelingen de groei van nieuwe haartjes definitief! Een mooie manier van ontharing, en nog op een veilige, permanente manier ook

Ontharing met SHR

Eén van de redenen waarom het nooit slim is thuis zelfstandig permanente resultaten te willen behalen via een laserapparaat, is omdat elk huid- en haartype verschilt. Onze SHR behandeling houdt rekening met het eiwit in de stamcellen. Het voordeel van ontharing op deze manier is dat elk huid- en haartype succesvolle permanente uitkomsten kan ontvangen.

Vijf redenen om Remove te bezoeken

Wilt u eindelijk eens een permanente oplossing voor uw ongewenste haargroei? Kies voor definitieve ontharing bij schoonheidsinstituut Remove, omdat:

  1. Onze deskundigen al meer dan tien jaar ervaring hebben
  2. Al onze apparatuur medisch gecertificeerd is
  3. Onze behandelingen op het gebied van ontharing voor voordelige tarieven te boeken zijn
  4. Wij op vijf locaties in Nederland te vinden zijn
  5. U bij al onze vestigingen makkelijk en gratis kunt parkeren

Neem contact met ons op

U heeft genoeg van uw ongewenste haargroei? Kom naar Remove! Bel 085-8005545 of mail naar info@remove.nu. Definitieve ontharing, dé oplossing voor u!


E-mail

WhatsApp

Bellen