Menu Sluiten

Wenkbrauwen

Nooit meer hoeven opmaken

Heeft u er ook zo’n hekel aan uw wenkbrauwen elke dag weer bij te moeten tekenen? Dan is permanente make up voor uw wenkbrauwen een uitkomst! Nooit meer gedoe met make up, een potloodje, borsteltje of pincet! Nadat u door een van onze specialistes prachtige wenkbrauwen heeft laten aanbrengen, bent u altijd, zonder enige moeite voorzien van de mooiste wenkbrauwen!

Het grootste gemak

De wereld van tegenwoordig is snel en sociaal. U kent het wel: u wordt plotseling ge-appt met daarin een uitnodiging: ‘Zie ik je over een kwartiertje op het terras om de hoek?‘ Hartstikke leuk, maar hoe zorgt u er nou voor dat u in die paar minuten die verzorgde uitstraling bereikt die u wilt tonen als u de deur uitgaat?! Vooral wanneer u wat minder haargroei bij uw wenkbrauwen heeft. Dan kan permanente make up een uitkomst bieden. De moderne vrouw van tegenwoordig wil en hoeft niet meer elke dag in de weer met make up. Kies voor gemak en laat uw wenkbrauwen door onze experts via een “cosmetische tatoeage” aanbrengen.

De behandeling is pijnloos

Voordat de behandeling daadwerkelijk plaatsvindt, bespreekt een van onze specialistes uw wensen en verwachtingen. Zo krijgen onze medewerkers een duidelijk beeld van wat u verwacht van de behandeling! Waar wilt u de permanente haarstreepjes gezet hebben? Wilt u volle wenkbrauwen of juist dunne lijntjes? Dit zijn allemaal vragen waarop wij graag een antwoord hebben voor er daadwerkelijk een wenkbrauw wordt aangebracht!

De specialist begint vervolgens met de eerste behandeling. Deze eerste behandeling duurt circa twee uur in totaal. Het aanbrengen van permanente haarvezels gebeurt geheel pijnloos met een steriele naald in de bovenste huidlaag. Na twee behandelingen zal het resultaat al zichtbaar zijn. Na de behandeling ontvangt u van ons nog een verzorgende en herstellende huidcrème om het genezingsproces te ondersteunen!

5 redenen om voor permanente wenkbrauwen te kiezen

  1. Het geeft u een stralend en jong uiterlijk
  2. Onze permanente make up camoufleert eventuele littekens
  3. Het verhoogt uw zelfvertrouwen!
  4. Het is tijd- en kostenbesparend vergeleken met dagelijks opmaken
  5. Onze professionele behandelaars zijn medisch gecertificeerd

Neem contact met ons op

Genoeg van het dagelijks opmaken? Kies voor een cosmetische tatoeage! Kom naar een van onze schoonheidsinstituten en laat onze professionals u helpen! Bel 085-8005545 of stuur een e-mail naar info@ultrabeauty.nl.

Permanente make-up voor wenkbrauwen, onze specialisten brengen het graag bij u aan!

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen