Menu Sluiten

Opmaken hoeft niet meer

Bent u ook al zo lang op zoek naar mooie permanente make up voor wenkbrauwen voor een prijs die nog betaalbaar is? Breng dan eens een bezoekje aan één van de schoonheidsinstituten van Remove. Wij bieden een scala aan behandelingen voor voordelige tarieven. Kies daarom nu voor een bij u passende behandeling voor de laagste prijs. Zoals het laten aanbrengen van prachtige permanente wenkbrauwen! Bekijk hier al onze prijzen.

Permanente make up voor wenkbrauwen waarvan de prijs u niet tegenhoudt

Permanente make up wenkbrauwen prijsNiet iedereen is bedeeld met mooie wenkbrauwen. Nou kunt u natuurlijk elke dag uw make up erbij pakken en zelf wat bijtekenen, maar wij weten dat dat niet altijd het mooiste resultaat geeft. Daarnaast kost het u een vermogen aan geld als u eens op zou tellen hoeveel kwastjes, poedertjes en potloden u inmiddels al opgebruikt heeft voor het aanbrengen van make up op uw wenkbrauwen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tijd die u elke ochtend spendeert aan het opmaken. Wij bieden u de oplossing: permanente make up. Voor een hele mooie prijs!

Permanente make up doet geen pijn

U denkt misschien een beetje angstig over de behandeling. ‘Een cosmetische tatoeage aan laten brengen; is dat niet heel duur en doet dat niet heel erg pijn’? Geen zorgen. Onze behandelingen zijn allemaal voor erg voordelige tarieven te boeken. Zo ook het aan laten brengen van permanente wenkbrauwhaartjes. Deze behandeling is te boeken voor een goed betaalbare prijs. Daarnaast doet de behandeling geen pijn. De specialisten van Remove werken alleen met de nieuwste, medisch gecertificeerde apparatuur.

Permanente wenkbrauwen: een slimme keus

Kies voor definitieve make up om de volgende redenen:

  1. U lacht weer als u uzelf in de spiegel ziet
  2. U wordt er zelfverzekerder van
  3. Onze permanente make-up ziet er uiterst natuurlijk uit
  4. U hoeft geen kosten meer te maken aan make up
  5. U hoeft uzelf niet meer zo uitvoerig op te maken in de ochtend

Contact

U wilt voor een mooie prijs permanente wenkbrauwen aan laten brengen? Kom dan naar een van onze schoonheidsinstituten! Bel 085-8005545 of stuur een e-mail naar info@remove.nu. Permanente make-up voor wenkbrauwen voor een prijs waar u geen nee tegen kunt zeggen; dat bieden wij u graag!


E-mail

WhatsApp

Bellen