Menu Sluiten

Weg met die haren!

Heeft u er ook zo’n hekel aan steeds weer te moeten scheren, epileren, harsen of waxen? Kies dan voor permanent ontharen! Nooit meer gedoe met een pincet, scheermesjes of pijnlijke harsstrips. Ons professionele team zorgt er veilig en verantwoord voor dat u permanent verlost bent van ongewenste haargroei.

Overmatige haargroei

Laten we voorop stellen dat lichaamsbeharing heel normaal is. Zowel mannen en vrouwen hebben het. Vroeger had het ook nog nut: een verwarmende functie. Echter, tegenwoordig is dat nut een beetje vervallen. Daarbij wordt (overmatige) haargroei op het lichaam of gezicht door veel mensen als niet aantrekkelijk beschouwd. Dé oplossing daarvoor is ontharen. Maar dit biedt slechts een tijdelijk resultaat. Gevolg: heel vaak scheren. En dan hebben we het nog niet eens over de bultjes en rode vlekken na het ontharen gehad! Kortom, verlos uzelf van al dit gedoe en laat uw ongewenste haren definitief verwijderen bij Remove! Bijkomend voordeel: Remove biedt twee methoden van ontharen aan: kies de voor u meest passende optie en verlos uzelf permanent van uw ongewenste haar!

Permanent ontharen met IPL

Onze IPL behandeling werkt door middel van lichtflitsen. Bij elke flits wordt de vrijgekomen energie omgezet in warmte. Die wordt vervolgens opgenomen door de haarzakjes. Met als gevolg dat na een aantal behandelingen de groei van nieuwe haartjes permanent stopt! Geen gedoe met scheren meer en uw huid oogt voortdurend glad en gezond.

Ontharen met SHR

De SHR behandeling richt zich op het eiwit in de stamcellen. Het voordeel van ontharen op die manier is dat we niet meer afhankelijk zijn van haar en huidskleur. Onze experts kunnen met deze techniek dus ook donkere en pigmentarme huidtypes behandelen en ook fijne, blonde, grijze en rode haartjes, succesvol permanent verwijderen.

Voordelen van permanent ontharen met SHR of IPL bij Remove

  1. Het is pijnloos, veilig en verantwoord
  2. Definitief, dus blijvend resultaat
  3. Werken uitsluitend met gecertificeerde machines
  4.  Vijf vestigingen door heel Nederland dus altijd één in de buurt
  5. U bij al onze vestigingen gratis kunt parkeren

Contact

U wilt graag bepaalde plekken op uw gezicht of lichaam permanent ontharen? Maak dan een afspraak bij één van onze schoonheidsinstituten vrijblijvend gesprek! Bel 085-8005545 of mail naar info@ultrabeauty.nl Permanent ontharen gebeurd pijnloos, veilig en verantwoord bij Ultrabeauty!


E-mail

WhatsApp

Bellen