Menu Sluiten

Pedicure

Pedicure

Pedicure is een behandeling van de voeten. Wij zien vaak dat mensen hun voeten regelmatig vergeten! Maar met goede verzorging van de voeten zijn vaak vervelende klachten te voorkomen. Denk hierbij aan eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels! Onze Medisch gediplomeerde Manicure / Pedicure specialiste kan u hiermee helpen!

Pedicure voetbehandelingen

Bij Ultrabeauty loopt u naar buiten met zijdezachte en goed verzorgde voeten!

Pedicure

Pedicure45 min.€35
Pedicure + ingroeiende nagels behandelen45 min.€35

Cosmetische pedicure

Teennagels lakken15 min.€12,50
Spa pedicure60 min.€55

Gel lak

Shellac basic30 min.€35
Spa Pedicure met gel lak75 min.€59
Verwijderen gellak30 min.€25

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen