Menu Sluiten

Ontharen

Ongewenste haargroei

Bijna iedereen kan minimaal één plek op zijn of haar lichaam aanwijzen waar ongewenste haren groeien. De oplossing: ontharen! Nou heeft iedereen wel eens een scheermesje, pincet of harsstrip in zijn of haar handen gehad. Maar voor langdurig resultaat zijn geen van bovengenoemde een passende oplossing! Uiteindelijk is het verstandiger en in de meeste gevallen ook voordeliger om het door professionals te laten doen. Breng daarom een bezoek aan schoonheidsinstituut Ultrabeauty en laat ons uw gezicht of lichaam ontharen!

Vele opties in ontharen

Wij ontharen precies dat stukje lichaam dat u kaal wilt hebben. Zo ontharen wij bij mannen en vrouwen het gezicht (neus, wenkbrauwen, bovenlip, kin, nek), de oksels, de buik (waaronder de borst en tepel), de rug, de benen, de billen en de schaamstreek.

U noemt het en wij behandelen het. Ontharen kan bij Ultrabeauty op elke gewenste plek! U twijfelt of u wel bij ons terecht kunt voor het ontharen van uw gezicht of lichaam? Geen zorgen. Voor elke zone en voor elk huid- en haartype hebben wij de meest geschikte ontharingstechniek.

Ontharen met IPL

Onze IPL behandeling werkt met lichtflitsen. Elke flits geeft een specifieke hoeveelheid warmte die wordt opgenomen in de haarzakjes. Dit zorgt ervoor dat na een aantal behandelingen de groei van nieuwe haartjes permanent stopt.

Ontharen met SHR

Bij SHR ontharen richten wij ons op het eiwit in de stamcellen. Hierdoor kunnen onze experts ook donkere en pigmentarme huidtypes behandelen. Ook fijne, blonde, grijze en rode haartjes kunnen door deze techniek succesvol worden verwijderd.

U wilt van uw ongewenste haren af? Breng dan een bezoekje aan schoonheidsinstituut Ultrabeauty!

  • Onze experts hebben al meer dan tien jaar ervaring
  • Onze apparatuur is medisch gecertificeerd
  • Onze behandelingen zijn voor zeer voordelige tarieven te boeken
  • U kunt bij onze vestiging gratis parkeren

 

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Via een vriend kwam ik bij Ultrabeauty terecht, na een prettig gesprek heb ik hier mijn tanden laten bleken. Ik ben zeer te spreken over… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen