Menu Sluiten

Rug ontharen

Veel mannen schamen zich voor de haargroei op hun rug. Gelukkig is er nu een permanente oplossing! Rug ontharen voor mannen met onze nieuwste SHR techniek. Sterker nog, rug ontharen is met onze methode snel en eenvoudig.

Dus voor effectieve en betaalbare ontharing voor mannen op de rug of ergens anders, neem contact op met Remove!

Rug ontharen met SHR

Hoe lang duurt ontharen van de rug en wat zijn de kosten?
Rug ontharen bij mannen duurt ongeveer 15 a 20 minuten per behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Rug ontharen bij mannen gaat snel, maar je moet ten minste 3 behandelingen ondergaan met tussenpozen van ca vijf weken, tot het haarzakje voldoende is beschadigd. Daarna is het in sommige gevallen nodig om 1 a 2 keer per jaar terug te komen om het geweldige resultaat te handhaven.

Hoe werkt ontharen van de rug?
Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van fotothermolyse, hierbij wordt licht omgezet in warmte en die warmte wordt geabsorbeerd door de haren. Daardoor worden de haarzakjes beschadigd en dit zorgt er voor dat het nieuwe haargroei niet kan ondersteunen. Dit is de reden waarom SHR effectiever is dan waxen, crèmes of scheren.

Over SHR ontharing
SHR ontharing voor mannen op de rug is een geweldige manier om een soepele, haar-vrije huid te krijgen, het hele jaar door. We maken gebruik van de nieuwste en beste medisch gecertificeerde IPL apparatuur, voor de beste resultaten in een kleinere hoeveelheid tijd.

Werkt ontharen met SHR overal ?
SHR is niet alleen geschikt voor een permanente vorm van ontharing voor de rug, maar werkt ook op de borst, buik, gezicht en genitaliën of waar je maar kunt bedenken. Zowel voor mannen als vrouwen.

Waarom kiezen voor Remove?
Als je het hoogst haalbare resultaat wilt, bezoek Remove dan in je volgende lunchpauze. Wij zijn snel, efficiënt en zeker betaalbaar. Dus als je geïnteresseerd bent in het ontharen van je rug, neem nu contact op of kom gewoon langs!

Rug ontharen
Rug ontharen met de nieuwste SHR techniek

Ontharen Bovenrug man € 50
Ontharen Onderrug man € 50
Ontharen Rug geheel man € 75
Ontharen Schouders € 35

 

 


E-mail

WhatsApp

Bellen