Menu Sluiten

IPL ontharen

Nieuwe technieken in ontharing

De techniek achter IPL maakt ontharen een leuke en gemakkelijk geklaarde klus! Wilt u permanent haar van uw gezicht of lichaam laten verwijderen? Kies dan voor IPL ontharen. Schoonheidsinstituut Ultrabeauty heeft deze nieuwe techniek op het gebied van ontharen in huis gehaald. Daarnaast hebben wij onze ontharingsspecialiste opgeleid om goed met deze techniek overweg te kunnen! Wij hebben al vele positieve reacties gekregen van cliënten die deze behandeling hebben ondergaan. Kom dus snel naar Ultrabeauty en ontdek de voordelen van IPL ontharen!

Wat IPL ontharen zo mooi maakt

Een behandeling met IPL maakt ontharen snel, hygiënisch en zeer gemakkelijk.

Zeker vergeleken met scheren met een scheermesje, pincet, harsstrips of waxen is deze behandeling voor vele een uitkomst! Wie kent niet de teleurstellende resultaten nadat u zorgvuldig uw oksels, benen of bikinilijn eigenhandig geschoren hebt: rode bultjes, wondjes, jeuk, ingegroeide haren en in het ergste geval zelfs uitslag. 

Wanneer u uw lichaam laat ontharen doormiddel van een IPL behandeling, dan bent u ervan verzekerd dat bovenstaande problemen zich niet voor zullen doen!

 IPL is namelijk gebaseerd op fotothermolyse, oftewel lichtflitsen. Dit betekent dat de energie uit deze flitsen omgezet wordt in warmte. Deze warmte zorgt er voor dat het haarzakje wordt beschadigd. Is het haarzakje na een aantal behandelingen voldoende beschadigd? Dan groeit daar geen nieuwe haar meer uit. En dat zonder bultjes of pijn. Een veilige en prettige manier van ontharen.

 

IPL ontharen

Ontharen met IPL

U hoeft niet uw hele dag op te offeren voor een behandeling. Kleine plekken, zoals uw oksels, bikinilijn of nek hebben onze specialisten in ongeveer 5 tot 10 minuten al behandeld. Voor de grotere zones, zoals benen of een rug, wordt een tijd van een kleine 15 tot 25 minuten gerekend. U zou een behandeling dus zelfs kunnen ondergaan tijdens de pauze van uw werk! Kortom, kiezen voor deze nieuwe techniek is een zeer verstandige keus. Wij hebben al velen blij mogen maken met permanent gladde oksels, benen en ruggen. Bent u ook klaar voor deze stap?

Enkele redenen om voor IPL te kiezen

U zoekt een permanente oplossing voor uw ongewenste haren? Kies voor ontharen met een laser, want het biedt u:

  1. 100% veilig
  2. Een pijnloze behandeling
  3. Hygiënisch
  4. Snel behandeld
  5. Prachtig resultaat

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Via een vriend kwam ik bij Ultrabeauty terecht, na een prettig gesprek heb ik hier mijn tanden laten bleken. Ik ben zeer te spreken over… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.