Menu Sluiten

Mogelijkheden met mannenhaar

Wist u dat de experts van Schoonheidsinstituut Remove ook specialist zijn in het ontharen van mannen? Mannenhaar verschilt in zekere mate van vrouwenhaar. Daarom hebben wij speciaal voor mannen de allernieuwste apparatuur met de beste technieken aangeschaft. Wilt u ook van uw ongewenste haargroei af? Breng dan ook een bezoekje aan een van onze schoonheidsinstituten!

Ontharen voor mannen hoort erbij

Ontharen mannenHet haar van mannen is iets stugger en sterker dan dat van vrouwen. Ontharen moet dus ook op een andere manier. Om die reden hebben de deskundigen op haargebied van schoonheidsinstituut Remove de beste en meest efficiënte technologie in huis gehaald. Vaak brengen mannen een bezoekje aan ons die zelfstandig aan het ontharen zijn geweest, met bijvoorbeeld scheermesjes of wax. Het gevolg is dan vaak: ingegroeide haren, infecties of vervelende stoppels. En het haar groeit ook gewoon weer terug als je op die manier gaat ontharen. Wij vinden het dan ook erg verstandig dat deze mannen een bezoekje aan ons brengen en besloten hebben definitief van hun haren af te willen zijn. Volgt u ook?

De nieuwste technieken

Om nadelige effecten van ontharen te voorkomen, ontharen wij mannen via lasertechniek. Wij bieden twee vormen van ontharing aan: IPL en SHR. Wanneer u voor IPL kiest, bent u ervan verzekerd dat u snel resultaat heeft. Alle behandelingen duren namelijk maar maximaal 25 minuten. U kunt dus eigenlijk in uw pauze al een behandeling meepakken! Kiest u voor ontharen via SHR, dan weet u zeker dat ook uw haar volledig en correct verwijderd wordt. Deze techniek houdt rekening met het eiwit in de stamcellen. En daardoor kan elk huid- en haartype succesvol behandeld worden.

Vijf redenen om voor Remove te kiezen

Wilt u van uw lichaam- of gezichtsbeharing af? Dan moet u bij één van onze schoonheidsinstituten zijn:

  1. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring in ontharen
  2. Wij gebruiken enkel de nieuwste medisch gecertificeerde apparatuur
  3. Wij bieden een groot aanbod behandelingen voor mannen
  4. Wij hebben vijf vestigingen door heel Nederland
  5. Wij bieden bij elke vestiging gratis parkeren aan

Boek nu een behandeling

U heeft interesse een deel van uw lichaam of gezicht definitief te laten ontharen? Kom dan naar Remove! Bel 085-8005545 of mail naar info@remove.nu. Ontharen voor mannen, daarvoor moet u bij ons zijn!


E-mail

WhatsApp

Bellen