Menu Sluiten

Neus ontharen

Als we ouder worden komt het haar uit diverse rare plaatsen! Iedereen heeft neusharen, ze zorgen voor filtering en een goed functioneren van de neus, maar bij veel mannen en vrouwen worden de neus haren langer en duidelijker zichtbaar naarmate ze ouder worden. Neus ontharen kan pijnlijk zijn en vaak nutteloos bij het gebruik van traditionele methoden, zoals het haartjes trekken, waxen of crèmes.

Maar nu is er een nieuwe, permanente oplossing voor deze beschamende gezichtsharen! Dé SHR techniek van Ultrabeauty. Wij zijn gespecialiseerd in neus ontharen voor zowel mannen als vrouwen. Het permanent ontharen van de neus is snel, gemakkelijk en pijnloos. Na de nodige behandelingen zul je er scherp, sexy en perfect uitzien zonder enige moeite.

Dus mocht u geïnteresseerd bent in het neus ontharen of in het wegwerken van ander ongewenste haargroei, neem gerust contact op met de mensen van Ultrabeauty!

Neus ontharen met SHR.

Ontharing d.m.v. SHR ontharen werkt zeer snel en zeer effectief. Het duurt minder dan vijf minuten om je neus haar te verwijderen en kost ongeveer 20 euro per behandeling. Onze SHR apparatuur is het meest effectief in het vernietigen van de haarzakjes.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben voor het ontharen van m’n neus?
Je hebt een aantal behandelingen nodig die er voor zorgen dat de haarzakjes vernietigd worden en niet meer in staat zijn om de haargroei te ondersteunen. We zien dat er in veel gevallen 4 tot  8 behandelingen nodig zijn, maar dit hangt af van uw huid en haar type.

Hoe werkt het ontharen van de neus?
Bij onze ontharing behandelingen werken we met de nieuwste technologie op het gebied van SHR. Dat betekent dat de energie van de lichtflitsen worden omgezet in warmte in de haar, waardoor de haarzakjes beschadigen. Klik hier voor onze prijslijst.

Waarom is IPL beter dan andere ontharingsmethoden?
SHR ontharen van het gezicht of lichaam is vele malen populairder geworden, veel mensen erkennen de voordelen van permanente ontharing en een mooier uiterlijk. In tegenstelling tot andere methoden om bijv. het neus haar te verwijderen, zoals waxen, crèmes en scheren, zijn onze behandelingen pijnloos en effectief. Ontharing met onze SHR techniek is op de lange duur veel goedkoper en we maken geen gebruik van chemicaliën of cremes die de boel irriteren. SHR is geschikt voor eigenlijk alle lichaamsdelen en voor mannen en vrouwen.

Waarom kiezen voor ontharen met Ultrabeauty?
Ultrabeauty biedt de meest effectieve behandeling om je neus haren te verwijderen, dus haartjes trekken of knippen is verleden tijd. Als je benieuwd bent naar de resultaten die we bij jouw kunnen behalen, bel of mail ons!


E-mail

WhatsApp

Bellen