Menu Sluiten

Micro needling

Micro needling therapie

Bij micro needling wordt er, door middel van een roller, fijne naaldjes gebruikt om de lederhuid licht te perforeren. Doordat dit kleine beschadigingen in de huid maakt wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en tevens dikker.

Voor welke huidaandoeningen?

Micro needling is onder andere geschikt bij:

 • (Acne) Littekens
 • Een door zon of zonnebank beschadigde huid
 • Grove poriën en/ of grove huidstructuur
 • Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Cellulitis
 • Striae, ook wel striemen genoemd
 • Andere afwijkingen in de huidstructuur

Wat houdt de behandeling in?

Behandeling

Er zijn verschillende soorten apparaten op de markt die werken met deze  ‘naaldtechniek’. Bij Ultrabeauty maken wij gebruik van de huidroller.

In deze huidroller zitten +/- 200 zeer fijne naaldjes op een rol. Hierdoor kan deze roller gemakkelijk over het te behandelen gebied heen en weer gerold worden. De diepte waarmee de naaldjes de huid perforeren varieert van 0,2 mm tot 3 mm.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling vindt er standaard een uitgebreid consult plaats. Op deze wijze kan de huidtherapeute uw huid zo goed mogelijk beoordelen. Op basis van het consult wordt vervolgens ook een behandelplan opgesteld. Bij deze paramedische behandeling wordt gebruik gemaakt van rollers met naaldjes van 1 of 2 mm. Deze behandeling voeren wij met verdovende crème uit. De crème moet tijdig voor de behandeling aangebracht worden om goed in te kunnen trekken. Op deze manier behalen we pijnloos een fantastisch resultaat!

Resultaat en bijwerkingen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het effect van de behandeling niet direct zichtbaar. De huid moet collageen en elastine aanmaken en dit kost nou eenmaal tijd. Dit proces kan dan ook wel een paar maanden duren en vraagt bovendien vaak om meerdere behandelingen. Collageen verstevigt de huid en elastine maakt de huid soepeler. Hierdoor bouwt uw eigen lichaam na de behandeling een mooie egale huid op!

Onze Micro needling behandelingen resulteren in:

 • Een gladdere en frissere huid
 • Fijnere poriën
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetering van de huidstructuur
 • Vermindering van pigmentvlekken
 • Opvulling van (acne)littekens
 • Vervlakking van operatie- of traumatische littekens

Na de behandeling kan de huid er rood uit zien. Dit effect kan tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. Als de huid na de behandeling wat warm en geprikkeld aanvoelt, kunnen een cool pack en een verzorgende crème verlichting geven. Echter is dit in de meeste gevallen niet nodig. Als gevolg van een intensieve behandeling kunnen enkele kleine ontstekingen, punt bloedinkjes en /of kleine blauwe plekjes ontstaan, deze zijn niet ernstig en trekken snel weer weg.

Nazorg

Voor de nazorg is het belangrijk dat de huid enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon door het aanbrengen van zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Resultaten

Voor en na resultaat

Prijslijst

 Micro needlingPer behandeling
Gezicht€ 125
Gezicht + hals€ 135

gezicht + hals + decolleté€ 145
Micro needling + peelingPer behandeling
Gezicht€ 145
Gezicht + hals€ 160
Gezicht + hals + decolleté€ 175

Gerelateerde behandelingen

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen