Menu Sluiten

Micro needling

Micro needling therapie

Bij micro needling wordt er met een roller hele fijne naaldjes gebruikt om de lederhuid licht te perforeren. Door deze kleine beschadigingen wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en tevens dikker.

Voor welke huidaandoeningen?

Micro needling is onder andere geschikt voor:

 • (Acne) Littekens
 • Een door zon of zonnebank beschadigde huid
 • Grove poriën en/of grove huidstructuur
 • Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Cellulitis
 • Striae, ook wel striemen genoemd
 • Andere afwijkingen in de huidstructuur.

Wat houdt de behandeling in?

Behandeling

Er zijn verschillende soorten apparaten op de markt die werken met deze  ‘naaldtechniek’. Bij Ultrabeauty maken wij gebruik van de huidroller.

In deze huidroller zitten +/- 200 zeer fijne naaldjes op een rol. Deze roller kan gemakkelijk over het te behandelen gebied heen en weer gerold worden. De diepte waarmee de naaldjes de huid perforeren varieert van 0,2 mm tot 3 mm.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling vindt er standaard een uitgebreid consult plaats. Op deze wijze kan de huidtherapeute de huid zo goed mogelijk beoordelen. Op basis van het consult wordt vervolgens een behandelplan opgestelt. Bij deze paramedische behandeling wordt gebruik gemaakt van rollers met naaldjes van 1 of 2 mm. Deze behandeling voeren wij zonder verdovende crème niet uit. De crème moet tijdig voor de behandeling aangebracht worden om goed in te kunnen trekken. Op deze manier behalen we pijnloos een fantastisch resultaat!

Resultaat en bijwerkingen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid moet collageen en elastine aanmaken en dit kost nou eenmaal tijd. Dit proces kan dan ook wel tot een paar maanden duren en vraagt vaak om meerdere behandelingen. Collageen verstevigt de huid en elastine maakt de huid soepeler. Hierdoor bouwt uw eigen lichaam dus na de behandeling een mooie egale huid op!

Onze Micro needling behandelingen resulteren in:

 • Een meer gladde en frisse huid
 • Fijnere poriën
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetering van de huidstructuur
 • Vermindering van pigmentvlekken
 • Opvulling van (acne)littekens
 • Vervlakking van operatie- of traumatische littekens

Na de behandeling kan de huid er rood uit zien. Dit effect kan tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. Als de huid na de behandeling wat warm en geprikkeld aanvoelt, kunnen een cool pack en een verzorgende crème verlichting geven. Echter is dit in de meeste gevallen niet nodig. Als gevolg van een intensieve behandeling kunnen enkele kleine ontstekingen, puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, deze zijn niet ernstig en trekken snel weer weg.

Nazorg

De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon door het aanbrengen van zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Resultaten

Voor en na resultaat

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Prijslijst

 Micro needlingPer behandeling
Gezicht€ 125
Gezicht + hals€ 135
gezicht + hals + decolleté€ 145
Micro needling + peelingPer behandeling
Gezicht€ 145
Gezicht + hals€ 160
Gezicht + hals + decolleté€ 175

Gerelateerde behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen