Menu Sluiten

Effectief Mesotherapie?

Deskundig bij UltraBeauty

Bent u geïnteresseerd in een skinbooster behandeling of wilt u meer informatie? Maak dan snel een afspraak bij een van onze huid adviseurs. We helpen u graag!

Mesotherapie bij
UltraBeauty

We voelen ons allemaal beter wanneer onze huid er goed uit ziet! Vandaar dat een stralende huid dan ook een schoonheidsideaal is waar de meeste mensen graag aan willen voldoen. Uiteraard zijn er invloeden van buitenaf die ervoor kunnen zorgen dat onze huid naar verloop van tijd zijn glans en vitaliteit verliest. Zo zijn bijvoorbeeld zon, wind en kou een van deze invloeden. Daarnaast kunnen factoren als roken of ziekte ook zorgen voor een droge huid, fijne lijntjes en/ of zelfs pigmentvlekken. Een huidaandoening zoals acne kan zorgen voor een huid waar je je niet helemaal gelukkig bij voelt. Bij Ultrabeauty helpen we uw graag van deze onzekerheid af door middel van skinboosters!

Behandeling, resultaat en nazorg

Behandeling

Mesotherapie is een behandeling waarbij, door middel van kleine prikjes, een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen in de huid wordt ingebracht. Deze cocktail bestaat uit de volgende samenstelling:

  • Essentiële vitaminen
  • In een optimale concentratie
  • Aminozuren
  • Antioxidanten

In de middelste huidlaag worden deze stoffen met hoge frequentie ingebracht. De basis bevat Hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid van de huid en vochtbinding. Door middel van Mesotherapie verbeteren we de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen bij de wortel wordt aangepakt. Hierdoor zal u huid weer stralen!

Resultaat en bijwerkingen

Wanneer de huid ouder wordt verliest het Hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en zorgt ervoor dat er collageen in de huid wordt aangemaakt. Collageen zorgt ervoor dat je huid er frisser en jonger uit ziet. Wanneer dit dus minder aangemaakt wordt ziet de huid er minder stralend uit. Daarbij kan een skinbooster helpen! Een skinbooster is een hele dunne filler – de textuur van water – op basis van Hyaluronzuur en wordt met vele kleine prikjes in het te behandelen gebied ingespoten.

Het zorgt niet specifiek voor volume, zoals een doorsnee filler zou doen, maar daarentegen juist voor hydratatie. De huid wordt minder droog en zal er weer stralend uit zien! Hierdoor zullen de poriën van de huid verfijnen en eventuele fijne lijntjes zullen verzacht worden. Daarnaast kan een skinbooster een gunstig effect hebben op acne littekens.

Een skinbooster kan worden gebruikt voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam zoals de hals, handen en decolleté.

Voor een zo mooi mogelijk resultaat moet een skinbooster behandeling een aantal keer herhaald worden. Wij raden aan om 3 behandelingen in 1 maand te ondergaan voor het best haalbare resultaat! Na afloop zal er met de arts overlegd worden wanneer u terugkomt voor een onderhoudsbehandeling. Het algemene advies hiervoor is 1 behandeling per 6 maanden.

Mesotherapie tegen haarverlies

Daarnaast wordt Mesotherapie ingezet om haarverlies tegen te gaan! Voor meer informatie van deze toepassing van Mesotherapie verzoeken we u om telefonisch contact met ons op te nemen!

Mesohair

MesoHair is de behandeling tegen haarverlies, bij dun haar, dof haar en verminderde haargroei. MesoHair activeert de haarzakjes om gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar zichtbaar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel van MesoHair bestaat uit peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid optimaliseert. Naast de peptides bevat MesoHair ook speciale vitaminen die follikels aanzetten tot het produceren van haar om je haardos weer stralend en vol te maken. 

"Bij Ultrabeauty maken wij gebruik van de Pistor eliance Mesogun."

Tarieven

 
 
MesotherapiePrijs (€)
Per behandeling200
Kuur 3 behandelingen550
Kuur 6 behandelingen850
Mesolift 
Lippen contour lijnen200
Voorhoofdrimpels200
Neus lippenplooi200
Jukbeencontour en kraaienpootjes225
Kaaklijn verstrakken225
Meso cellulitis 
Per behandeling250
Kuur 3 behandelingen650
SkinboosterPrijs (€)
per behandeling (1ml)120
MesohairPrijs (€)
kuur 8 behandelingen899

Skin Booster – Per behandeling (3-6 keer nodig)

De prijzen zijn onder voorbehoud.

Aanbevolen behandelingen

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie nu bij Ultrabeauty.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen