Menu Sluiten

Mesotherapie

Dé manier om van je rimpels af te komen!

 

We voelen ons allemaal beter wanneer onze huid er goed uit ziet, vanzelfsprekend! Een stralende huid is dan ook een schoonheidsideaal waar de meeste mensen maar al te graag aan willen voldoen. Uiteraard zijn er invloeden van buitenaf die er voor kunnen zorgen dat onze huid naar verloop van tijd zijn glans en vitaliteit verliest. Zon, wind en kou is een van deze invloeden. Daarnaast kunnen factoren als roken of ziekte zorgen voor een droge huid, fijne lijntjes en / of zelfs pigmentvlekken. Daarnaast kan ook een huidaandoening als acne zorgen voor een huid waar je je niet helemaal gelukkig bij voelt. Bij Ultrabeauty helpen je graag van deze onzekerheid af door middel van skinboosters! 

Mesotherapie is een behandeling, waarbij door middel van kleine prikjes een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen in de huid wordt ingebracht.

  • Essentiële vitaminen
  • In een optimale concentratie
  • Aminozuren
  • Antioxidanten
 

In de middelste huidlaag worden deze stoffen met hoge frequentie ingebracht. De basis is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Door Mesotherapie toe te passen verbeteren we de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen bij de wortel wordt aangepakt.

Wat is een skinbooster?

Wanneer de huid ouder wordt verliest het hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof en zorgt er voor dat er collageen in de huid wordt aangemaakt. Collageen zorgt ervoor dat je huid er frisser en jonger uit ziet. Een skinbooster is een hele dunne filler – de textuur van water – op basis van hyaluronzuur en wordt met vele kleine prikjes in het te behandelen gebied ingespoten.

Het zorgt niet specifiek voor volume, zoals een doorsnee filler zou doen, maar daarentegen juist voor hydratatie. De huid wordt dus minder droog en zal er weer stralend uit zien! De poriën van de huid zullen verfijnen en eventuele fijne lijntjes zullen verzacht worden. Daarnaast kan een skinbooster een gunstig effect hebben op acne littekens.

Een skinbooster kan worden gebruikt voor het gezicht. Maar ook voor andere delen van het lichaam (Denk hierbij aan de hals, handen en decolleté)

Daarnaast wordt Mesotherapie ingezet om haarverlies tegen te gaan! Voor meer informatie van deze toepassing van Mesotherapie verzoeken we u om telefonisch contact met ons op te nemen!

Voor een zo mooi mogelijk resultaat moet een skinbooster behandeling een aantal keer herhaalt worden. Wij raden aan om met een interval van 1 maand 3 behandelingen te ondergaan voor het best haalbare resultaat! Na afloop zal er met de arts overlegd worden wanneer je terug komt voor een onderhoudsbehandeling. Regulier wordt dit aangeraden op 1 keer per 6 maanden.

Gratis consult
Ben jij geïnteresseerd in een skinbooster behandeling of wil je meer informatie? Maak dan snel een afspraak bij een van onze huid adviseuren. 

Tarieven

MesotheraphiePrijs (€)
Per behandeling200
Kuur 3 behandelingen550
Kuur 6 behandelingen850
Mesolift 
Lippen contour lijnen200
Voorhoofdrimpels200
Neus lippenplooi200
Jukbeencontour en kraaienpootjes225
Kaaklijn verstrakken225
Meso cellulitis 
Per behandeling250
Kuur 3 behandelingen650
Skinbooster€130,- 

Skin Booster – Per behandeling (3-6 keer nodig)

Prijzen onder voorbehoud

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen