Menu Sluiten

Verwijder haren via een laser

Stop met scheren, epileren, harsen en waxen en kies voor laserontharing! Zelfstandig scheren epileren, harsen en waxen is vaak een noodzakelijk kwaad. Het is niet leuk om te doen en het resultaat is vaak ook niet precies wat er van verwacht hadden. Kies daarom vandaag nog voor deze nieuwe, professionele en definitieve vorm van ontharing en ga voor laserontharing.

Waarom we voor laserontharing kiezen

Baard ontharen Laserontharing

Bij traditioneel scheren komen de haren altijd weer terug en het is vaak nog ietwat pijnlijk ook. En dan is er nog dat tegenvallende resultaat of erger zelfs: ingegroeide haren, brandwonden of uitslag!
Nu is er een veilige manier om ongewenste haren te verwijderen: laserontharing. Schoonheidsinstituut Remove loopt voorop in de wereld van laserontharing en biedt twee behandelmethoden aan: IPL en SHR.

Permanente ontharing realiseren via IPL is snel, hygiënisch en makkelijk. Permanente ontharing via SHR is vooral handig voor donkere of pigmentarme huidtypen en voor het defintief verwijderen van fijne, blonde, grijze en rode haartypen.

Ontharing met IPL

Oksels ontharen Laserontharing

Zoals gezegd is laserontharing via IPL snel, hygiënisch en gemakkelijk. Zo kunnen we uw oksels, bikinilijn of nek al in circa 5 tot 10 minuten ontharen. Het ontharen van benen of een rug duurt ongeveer 15 tot 25 minuten. Naast dat deze behandeling zo snel en makkelijk is, is hij ook nog 100% veilig en pijnloos. Het IPL apparaat is voorzien van meerdere, wisselbare koppen, waardoor op grote lichaamsoppervlakten snel gewerkt kan worden maar ook uiterst precies werk mogelijk is. Deze vorm van laserontharing is dusver technologisch geavanceerd dat er meerdere flitsen per seconde gegeven kunnen worden!

Ontharing met SHR

Elk huid- en haartype verschilt. Onze SHR behandeling is het nieuwste van het nieuwste in de laserontharing: het houdt rekening met het eiwit in de stamcellen. Het voordeel hiervan is dat elk huid- en haartype succesvol behandeld kan worden.

Vijf redenen om voor laserontharing te kiezen

U zoekt een veilige, permanente oplossing voor uw ongewenste haargroei? Kies voor ontharen met een laser, want het is:

  1. 100% Veilig
  2. Pijnloos
  3. Medisch gecertificeerd
  4. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
  5. De behandelingen worden ook op locatie aangeboden

Neem contact met ons op

Maak vandaag nog een einde aan uw ongewenste haargroei! Kom naar Remove! Bel 085-8005545 of mail naar info@remove.nu. Laserontharing is de toekomst!


E-mail

WhatsApp

Bellen