Menu Sluiten

Weg met die haargroei!

Het door een laser laten ontharen kan een uitkomst bieden wanneer u het zat bent om iedere keer met een scheermesje in de weer te zijn. Met een behandeling door een laser bent u na een aantal bezoekjes aan onze salon permanent van uw ongewenste haargroei af.

Laser ontharen

Een pijnloos alternatief

U kent het wel; u staat onder de douche uw benen of gezicht te scheren en schiet per ongeluk uit met het scheermesje. Pijnlijk! Ook een waxbehandeling kan een vervelende aangelegenheid zijn. Om maar niet te spreken over het epileren van de wenkbrauwen met een pincet. Om definitief van uw ongewenste beharing af te zijn, kunt u zich door een laser laten ontharen. Een snel en pijnloos alternatief voor het ontharen met scheermesjes en harsbehandelingen.

Flitslichten

Bij de behandeling met een laser worden de haarzakjes als het ware beschadigd door flitslichten. De energie die bij deze vorm van ontharen vrijkomt wordt omgezet in warmte en opgenomen door de haarzakjes. Na een aantal behandelingen met de laser zijn de haarzakjes niet meer in staat om nieuwe haartjes te laten groeien. Op deze manier bent u bevrijd van ongewenste haargroei.

Snel en pijnloos

Bij Remove werken we voor het ontharen met de laser alleen met de modernste apparatuur. Onze apparatuur is medisch gecertificeerd zodat u verzekerd bent van de veiligste en meest hygiënische behandelingsmethode. De laser in onze apparatuur is zelfs in staat om meerdere flitsen per seconde te geven. Dit zorgt voor een kortere behandelingstijd! Per lichaamsgebied zijn ongeveer vier tot acht behandelingen nodig om definitief te ontharen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de snelheid van de haargroei, dikte van het haar en de hormoonhuishouding.

Door een laser laten ontharen

Wij kunnen onder andere de volgende lichaamsgebieden ontharen:

  • Bovenlip
  • Wenkbrauwen
  • Oksels
  • Bikinilijn
  • Benen

Interesse?

Wilt u definitief af zijn van die vervelende lichaamsbeharing? Neem dan contact op met schoonheidsinstituut Remove en wij helpen u verder. Bel 085-8005545 of mail naar info@remove.nu.
Wij kijken samen met u naar de mogelijke behandelingen en zullen u een op maat gemaakt advies geven. Deze afstemming van verwachtingen heeft tot nu altijd geleid tot tevreden klanten en gladde lichaamsdelen. Door een laser laten ontharen: bij Remove bent u zeker aan het juiste adres!


E-mail

WhatsApp

Bellen