Menu Sluiten

Bij het IPL ontharen worden de haarzakjes beschadigd door de energie die vrijkomt door het flitslicht. Deze energie wordt omgezet in warmte en deze warmte wordt opgenomen door de haren. Na een IPL behandeling zijn de behandelde haarzakjes vernietigd en zullen ze niet meer in staat zijn om de groei van nieuwe haren te ondersteunen en daardoor niet meer terug keren. 

Bij Remove gebruiken we alleen de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur. We werken bij zowel IPL ontharing als SHR ontharing alleen met goedgekeurde medisch gecertificeerde machines en de IPL behandeling word uitsluitend uitgevoerd door opgeleid personeel. De methode waarmee wij werken is veilig, verantwoord en vertrouwd.

IPL ontharen is snel, hygiënisch en gemakkelijk. We kunnen je handen, oksels, nek of bijvoorbeeld je bikinilijn ontharen, maar ook je armen, benen of je rug. Ook uw vervelende ingegroeide haren kunnen we behandelen. Na een IPL behandeling bent u niet alleen haar vrij maar geniet u ook van een mooie gladder uitziende huid. De machines waar wij mee werken beschikken over meerdere behandelkoppen in verschillende maten. Hierdoor zijn we in staat om snel grotere oppervlakten te behandelen omdat de grote behandelkoppen meerdere flitsen per seconde kunnen geven. Maar ook we kunnen op kleine oppervlakten, zoals b.v het gezicht, zeer nauwkeurig werken. IPL ontharen is pijnloos en er zijn geen bijwerking aan verbonden.

Over het algemeen zijn per zone 4 a 8 behandelingen nodig tot al het haar definitief is verdwenen. Het aantal behandelingen heeft te maken met meerdere factoren zoals, de groeicyclus, hormonen, dikte van het haar.

Voor meer informatie en prijzen over definitief IPL of SHR ontharen bij mannen of vrouwen, kijk dan eens op www.ontharen.nu

Ontharen met IPL


E-mail

WhatsApp

Bellen