Menu Sluiten

Hydrogen Oxygen Facial

Hydrogen Oxygen Facial

De beste en meest uitgebreide gezichtsbehandeling van Nederland

Deze behandeling combineert de 7 meest geavanceerde technieken in één behandeling.
Door de verschillende standen is deze behandeling zeer geschikt voor alle huidtypes, dus ook de
gevoelige huid.

  • AHA zuur
  • Airbrush
  • Ultrasound (HIFU)
  • Scraper
  • Radiofrequentie
  • Coldhammer
  • Microdermabrasie met hyaluronwater

 

AHA zuur

Amandelzuur is een Alpha Hydroxy zuur gemaakt. Deze heeft een milde exfoliërende werking en is antibacterieel. Amandelzuur is geschikt voor de meest gevoelige huid.

Airbrush

Door middel van de luchtdruk dringen de belangrijkste stoffen voor de huid: antioxidanten, de huid tot diepere lage binnen. Antioxidanten beschermen je huid, herstellen schade door vrije radicalen te kalmeren. Kortom je huid kan niet zonder!

UltraSound

is een niet-chirurgische behandeling om je huid te verstrakken. Het doel van Ultrasound is het aanmaken van nieuwe collageen waardoor de huid volume terug krijgt en verstrakt.

De Scraper

Geeft geluidsgolven af. Deze worden in de huid omgezet in warmte, waardoor de talg in de huid vloeibaarder wordt. Hierdoor kun je meer en zelfs de meest hardnekkige onzuiverheden pijnloos verwijderen.

Radiofrequentie

wordt in de huid omgezet in warmte. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van collageen. Dit zorgt ervoor dat rimpels verminderen, volume terugkeert en een betere huidstructuur krijgt.

De Coldhammer

De naam zegt het al, geeft kou af. Kou is goed voor de huid en het gaat het verouderingsproces tegen. Kou zet de huid aan tot het aanmaken van collageen, haalt irritatie uit de huid en het verbetert je teint.

Microdermabrasie

Is een techniek waarbij kleine diamanten het bovenste gedeelte van de dode
huidlaag verwijderen op een gecontroleerde en veilige manier. Hierdoor verbeter je de
huidstructuur, kun je fijne lijntjes verwijderen, rimpels verminderen en littekens kun je verbeteren en soms verwijderen.

Het resultaat:

Deze behandeling geeft je een mooie, egale en zachte huid. Imperfecties verzachten en/of verdwijnen. Na de behandeling heb je gelijk een stralende glow. Voor het beste resultaat is het belangrijk om de juiste producten thuis te gebruiken. De specialiste kan je hier alles over vertellen.

60 min                         €249 

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen