Menu Sluiten

Hydrogen Oxygen Facial

Hydrogen Oxygen Facial

De meest geavanceerde methodes in één behandeling.

De Hydrogen Oxygen Facial is de meest uigebreide gezichtsbehandeling in Nederland. Een dieptereinigende en huidverjongende behandeling in één. Deze behandeling zorgt voor een optimaal schone huid, doodt bactierien die verantwoordelijk
zijn voor acné en verminderd rimpels en fijne lijntjes.
Deze behandeling verzacht een tal van huidproblemen: acné, rosacea, droge huid, vette huid, dof, vermoeid, glansloos, vochtarm, kortom geschikt voor ieder huidtype.
De 8 technieken die tijdens de behandeling gebruikt worden zijn

  • AHA/BHA en Hyaluronzuur – Dode huidcellen verwijderen en een sterke vochtbinder in de huid
  • De Scraper – talgverwijderen op een huidvriendelijke manier
  • Mistgun anti-oxidant infuser – boost voor je huid
  • Ultrasound – stimuleert aanmaak van collageen en elastine
  • Bio microcurrent wand – spierversteviging voor een beter contour
  • High frequency – doodt o.a. bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acné
  • Microdermabrasie – een mechanische peeling
  • LED licht – stimuleert collageen elastine, onstmet de huid, vermindert ontstekingen

 

Voor de behandeling gaan we in gesprek hoe jij de beste resultaten kan behalen. Dat doen we door een huidanalyse te maken en adviseren de frequentie van de behandelingen in combinatie met producten voor thuisgebruik speciaal afgestemd op jouw huid.
Na de behandeling en tijdens de kuur is het van groot belang om dagelijks een zonnefactor SPF 30 (+) te smeren en met je gezicht uit de zon te blijven.

Duur 60 min                 € 99,- 

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie nu bij Ultrabeauty.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen