Menu Sluiten

Laat uzelf door ons verwennen

Ziet u ook zo vaak mensen lopen aan wie niks lijkt te mankeren op het gebied van schoonheid? Grote kans dat zij een bezoekje hebben gebracht aan ons schoonheidsinstituut Hilversum! Onze gecertificeerde experts zijn dé specialist als het gaat om het mooier maken van mensen. Wilt u ook een prettiger gevoel over uw uiterlijk? Wilt u tevreden terug lachen als u uzelf in een spiegel ziet? Kom dan snel naar Hilversum en breng een bezoekje aan ons schoonheidsinstituut.

Kwaliteit en veiligheid bij Schoonheidsinstituut Hilversum

Schoonheidsinstituut HilversumEen (eerste) bezoekje aan een schoonheidsinstituut kan best eng en spannend zijn. Onze schoonheidsspecialisten begrijpen dat heel goed.Om een zo prettig mogelijke sfeer voor u te creëren, ademt ons schoonheidsinstituut een rustige en professionele sfeer. Tegelijkertijd wordt u vriendelijk welkom geheten en gebeurt alles op een voor u prettig tempo. Onze specialisten in Hilversum leggen zeker bij een eerste keer rustig uit wat ze doen, wat u eventueel kunt voelen en wat u als resultaat mag verwachten. Belangrijk om te weten is dat in ons schoonheidsinstituut alles volledig veilig en verantwoord gebeurd. U kunt uw behandelingen bij ons in Hilversum dus zonder zorgen ondergaan.

Voor ieder wat wils

Elk individu heeft afzonderlijke kwaaltjes. Voor al deze afzonderlijke ongemakken biedt ons schoonheidsinstituut een oplossing. Zo is ons schoonheidsinstituut in Hilversum onder andere gespecialiseerd in definitief ontharen, pigmentvlekken verwijderen, tattoo(s) verwijderen, permanente make-up aanbrengen, Cryolipolyse /Vet bevriezen (een behandeling waarmee plaatselijk vet verwijderd wordt door het te bevriezen) en VelaShape (een behandeling waarmee cellulite/sinaasappelhuid verminderd wordt door een combinatie van o.a. licht en massage).

Waarom een behandeling de moeite waard is

U twijfelt of een behandeling de oplossing is voor u? Test het nu:

  1. Wilt u tevredener zijn over uw uiterlijk?
  2. Wilt u zelfverzekerder over uw uiterlijk zijn?
  3. Wilt u zonder gêne het zwembad betreden?
  4. Wilt u afscheid nemen van fysieke herinneringen uit uw verleden?
  5. Wilt u uzelf eens goed verwennen?

Als u minimaal één vraag hierboven met ‘ja’ heeft beantwoord, dan is een behandeling bij ons in Hilversum zeker de oplossing voor u!

Neem contact met ons op

Niet geheel tevreden over uw uiterlijk? Laat ons schoonheidsinstituut met specialisten in Hilversum er iets aan doen! Bel 085-8005545 of mail naar info@remove.nu. Het Schoonheidsinstituut in Hilversum helpt u graag!

Contactgegevens vestiging Hilversum

Brinkweg 5 1211
RP Hilversum

T 085 – 800 5545
M 06 111 999 7


E-mail

WhatsApp

Bellen