Menu Sluiten

HIFU Behandeling

HIFU behandeling

Wanneer we denken aan huid verbeterende behandelingen denkt men automatisch al snel aan het gezicht. Waar vaak niet zo snel aan gedacht wordt zijn de hals en het decolleté. Uw hals en decolleté worden ook bijna dagelijks aan zonlicht en de daarbij horende UV stralingen blootgesteld. Voornamelijk in en rondom uw hals is de huidveroudering evenveel aanwezig als in uw gezicht. Naast externe factoren neemt simpelweg ook de aanmaak van collageen af naarmate we ouder worden. Hierdoor zult u op een gegeven moment lijnen en plooien gaan zien in uw hals. Deze verslapping komt vaak voor in combinatie met een verzakking van de kin en een verslapping in het kaakgebied. Dit laat uw gezicht er direct minder “fris” uitzien! Hier heeft Ultrabeauty een behandeling voor, namelijk de HIFU behandeling.

Een gezicht kan er nog zo mooi en strak uitzien, wanneer de huid van de hals verslapping vertoont valt dit al snel op. Dat laat vervolgens sterk contrast zien met uw gezicht. Hierdoor ontstaat vaak de vraag ´wat kan ik hieraan doen?`. 

HIFU behandeling apparatuur  

Wat te doen aan rimpels in de hals?

Stelt u uzelf deze vraag wel eens? Goed nieuws, want er zijn verschillende behandelingen beschikbaar om uw halsgebied te verstrakken. Een van deze behandelingen die wij hiervoor inzetten is de HIFU behandeling. Door middel van deze ultrasound behandeling wordt er gericht energie in de verschillende lagen van de huid gestraald om op deze manier de collageen aanmaak te versterken en versnellen. De buitenste laag van de huid wordt hiermee niet beschadigd en de behandeling lift het onderste gedeelte van het gelaat, de hals en het decolleté. Hieruit volgt dat de huid zal verstrakken en plooien en rimpeltjes zullen verminderen. Daarbij zal de huidstructuur tevens verbeteren.

HIFU behandeling apparatuur

De HIFU behandeling

Van onze klanten horen wij dat de behandeling als goed verdraagbaar wordt ervaren! Dit is deels te danken aan het gebruik van een verdovende crème. De behandeling kent geen downtime en er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig om optimaal resultaat te kunnen garanderen. Het resultaat dient vervolgens met 1 behandeling per jaar te worden bijgehouden, zo blijft u er lange tijd weer jong uitzien! 

Het resultaat van de behandeling

Het duurt even voordat het resultaat van de HIFU behandeling zichtbaar is. Echter is een voordeel van deze behandeling dat er slechts 2 tot 3 behandelingen per jaar nodig zijn voor een werkelijk prachtig resultaat. Het lichaam gaat dan ook zelf de productie van collageen op gang brengen. De eerste resultaten zullen na ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zal u als cliënt een goed zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren zien. Ook is de huid voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen.

De risico’s van HIFU

De behandeling is volledig zonder risico’s en daardoor dus veilig. Ultrasone technologie wordt al ruim 50 jaar met succes ingezet. Daarnaast is de HIFU behandeling ook FDA goedgekeurd. Er zijn wel veel soortgelijke apparaten beschikbaar op de markt. Zorg er daarom voor dat je je alleen laat behandelen met gecertificeerde apparaten! Bij Ultrabeauty beschikken we over de juiste apparaten en specialisten die hier enorm veel ervaring mee hebben. Kortom, u bent in goede handen en verzekerd van het best haalbare resultaat!

Meer weten?

Wilt u weten of de HIFU geschikt is voor u? Maak dan een afspraak met een van de specialisten bij Ultrabeauty. Tijdens het gratis consult kunnen we voor u het juiste behandelplan opstellen en zal de voortgang nauwkeurig gemonitord worden. 

Aanbevolen behandelingen

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen