Menu Sluiten

HIFU Behandeling

HIFU behandeling

Wanneer we denken aan huidverbeterende behandelingen denkt men automatisch al snel aan het gezicht. Waar vaak niet zo snel aan gedacht wordt zijn de hals en het decolleté. Uw hals en uw decolleté worden ook bijna dagelijks aan zonlicht en de daarbij horende UV stralingen blootgesteld. Voornamelijk in rondom uw hals is de huidveroudering evenveel aanwezig als in uw gezicht. Naast externe factoren neemt simpelweg ook de aanmaak van collageen af naarmate we ouder worden. Hierdoor zul je op een gegeven moment lijnen en plooien gaan zien in je hals. Deze verslapping komt vaak voor in combinatie met een verzakking van de kin en verslapping het kaakgebied. Dit laat uw gezicht er direct minder “fris” uitzien!

Een gezicht kan er nog zo mooi en strak uitzien, wanneer de huid van de hals verslapping vertoont valt dit al snel op. Dat laat vervolgens sterk contrast zien met uw gezicht. Hierdoor komt toch vaak de vraag ´wat kan ik hieraan doen?`. 

  

Wat te doen aan rimpels in de hals?

Stelt u uzelf deze vraag wel eens? Goed nieuws want er zijn verschillende behandelingen beschikbaar om uw halsgebied te verstrakken. Een van deze behandelingen die wij hiervoor inzetten is de HIFU behandeling. Door middel van deze ultrasound behandeling wordt er gericht energie in de verschillende lagen van de huid gestraalt om op deze manier de collageen aanmaak te versterken en versnellen. De buitenste laag van de huid wordt hiermee niet beschadigd en de behandeling lift het onderste gedeelte van het gelaat. Daarnaast ook de hals en het decolleté. De huid zal verstrakken en plooien en rimpeltjes zullen verminderen. Een ander mooi bijkomend huidstructuur zal tevens verbeteren.

De behandeling

Wat wij zelf hebben ervaren en van onze cliënten terugkrijgen is dat de behandeling als goed verdraagbaar wordt ervaren. Dit is deels te danken aan het gebruik van een verdovende crème. De behandeling kent geen downtime en er zijn 2-3 behandelingen nodig om optimaal resultaat te kunnen garanderen. Het resultaat dient vervolgens met 1 behandeling per jaar te worden bijgehouden, zo blijft u er lange tijd weer jong uitzien!

Het resultaat

Het resultaat van de HIFU behandeling heeft tijd nodig. Een voordeel van deze behandeling is dat er slechts 2 tot 3 behandelingen per jaar nodig zijn voor een werkelijk prachtig resultaat. Het lichaam gaat zelf de productie van collageen op gang brengen. De eerste resultaten zullen na ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zal u als cliënt een goed zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren waarnemen. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen.

De risico´s

De behandeling is volledig zonder risico’s en daardoor dus veilig. Ultrasone technologie worden al ruim 50 jaar met succes ingezet. Daarnaast is de HIFU behandeling FDA goedgekeurd. Er zijn wel veel soortgelijke apparaten beschikbaar op de markt. Zorg er daarom voor dat je je uitsluitend laat behandelen met gecertificeerde apparaten! Bij van Remove beschikken over de juiste apparaten en specialisten die hier uitgebreide ervaring mee hebben. Kortom, u bent in goede handen en verzekerd van het best haalbare resultaat!

Meer weten?

Wil je weten of de HIFU geschikt is voor jou? Bel of mail met een van de specialisten bij ons in de salon. Deze specialisten kunnen voor u het juiste behandelplan opstellen en zullen gedurende de behandeling de voortgang nauwkeurig monitoren.

Zones

Zone S:
– Onderkin
– Kaaklijn
– Wenkbrauwen
– Wallen / Ogen
– Kraaijenpoten
– Neus lippenplooi

Zone M:
– 2x zone S
– Voorhoofd
– Hals
– Wangen

Zone VIP:
– Hele gezicht

Prijzen:

HIFU behandeling zone S: €99
HIFU behandeling zone M: €149
HIFU behandeling zone VIP: €299

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen