Menu Sluiten

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Bij schoonheidsinstituut Ultrabeauty werken we voor o.a. de gezichtsbehandelingen met de fantastische producten van Nu Skin.

Wij werken samen met Nu Skin omdat daar kwaliteit centraal staat. Alle producten die Nu Skin levert zijn van erg hoge kwaliteit en bevatten enkel veilige ingrediënten. 

De samenstellingen waar Nu Skin mee werkt zijn wetenschappelijk en dermatologisch getest en onderbouwt. Mede hierdoor gebruiken wij deze producten vol vertrouwen. Niet alleen bij klanten maar ook bij onszelf. Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van deze producten niet alleen de ervaring maar ook het resultaat ten goede komt!

Alle behandelingen die hieronder genoemd worden, worden uitgevoerd met gezichtsproducten van Nu Skin.

Gezichtsbehandeling +/- 60min.

– Dieptereiniging

– Verwijderen onzuiverheden

– Masker

– Gezichtsmassage

– Dag/Nachtverzorging

€55,-

 

Luxe gezichtsbehandeling +/- 90min. 

– Reiniging

– Peeling

– Dieptereiniging (peeling)

– Verwijderen onzuiverheden

– Gezichtsmassage + Hals, Decolleté

– Laserbehandeling antipeeling

– Masker

– Dag/Nachtverzorging

 €75,-
 

Super Foodies behandeling 70 min

– reiniging
– onzuiverheden verwijderen
– pampering massage met arm massage
– speciaal 2 fase masker
– verzorging

Gebaseerd op de Japanse thee ceremony is de “pamper me tanquil tea” ceremony ontstaan. De sleutelwoorden voor deze unieke ceremony zijn: voeden, beschermen, beleven. Laat u in  minuten meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse, gezonde uitstraling. Warme olie, lange bewegingen met hand en onderarmen, en heerlijke ontspannende muziek om bij weg te dromen.

€ 77.50

 

De Guasha ceremony gezichtsbehandeling 60 min    

– handenwas ritueel
– reiniging
– peeling en onzuiverheden verwijderen
– massage
– masker
– verzorging
Een heerlijk ontspannende en verzorgende,  2000 oude, meridiaan therapie afkomstig uit China. Deze massage heeft als doel om de energie doorstroming, de door bloeding en de lymfe circulatie in het gezicht te verbeteren. De ultieme anti-aging en detox behandeling.

€ 59.95

 

Pure clarifying face ceremony 45 min 

-handenwasritueel
-reiniging
-peeling en onzuiverheden verwijderen
-masker
-verzorging

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De ceremonie brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij prebiotica en bio-actieve ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

€ 54.95

 

Relieve intense face ceremony 60 min 
-handenwasritueel
-reiniging
-peeling en onzuiverheden verwijderen
-masker
-verzorging

Belangrijke focus tijdens deze ceremony is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen! Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelige/rode huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

€ 59,95

 

Truffle indulgence face ceremony 70 min 

-handenwasritueel
-reiniging
-peeling en onzuiverheden verwijderen
-luxury masker
-massage
-relaxing eye ceremony
-verzorging

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én het beste anti-aging resultaat is deze truffel indulgence ceremony ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

€ 69,95

 

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Via een vriend kwam ik bij Ultrabeauty terecht, na een prettig gesprek heb ik hier mijn tanden laten bleken. Ik ben zeer te spreken over… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

 
 

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.