Menu Sluiten

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Bij schoonheidsinstituut Ultrabeauty werken we voor o.a. de gezichtsbehandelingen met de fantastische producten van Nu Skin.

Wij werken samen met Nu Skin omdat daar kwaliteit centraal staat. Alle producten die Nu Skin levert zijn van erg hoge kwaliteit en bevatten enkel veilige ingrediënten. 

De samenstellingen waar Nu Skin mee werkt zijn wetenschappelijk en dermatologisch getest en onderbouwt. Mede hierdoor gebruiken wij deze producten vol vertrouwen. Niet alleen bij klanten maar ook bij onszelf. Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van deze producten niet alleen de ervaring maar ook het resultaat ten goede komt!

Alle behandelingen die hieronder genoemd worden, worden uitgevoerd met gezichtsproducten van Nu Skin.

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Via een vriend kwam ik bij Ultrabeauty terecht, na een prettig gesprek heb ik hier mijn tanden laten bleken. Ik ben zeer te spreken over… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

 
 

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen