Het LED therapie Masker bevat 3 verschillende lichtgolven in 1 masker – 415nm, 630nm en 830nm. Deze waarden zeggen u ongetwijfeld niets. Dit zijn golflengtes. Iedere golflengte heeft zijn eigen behandelingsdoeleinden. Door het combineren van deze verschillende golflengtes in 1 masker kan een uitgebreide behandeling erg snel en effectief worden uitgevoerd. Het mooiste van dit alles? Het is volledig pijnloos!

Hoe werkt het LED therapie Masker:
Ons LED Therapie Masker bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van drie verschillende golflengtes, ieder met haar specifieke behandelindicaties. Het masker combineert de drie verschillende golflengtes in drie standen waardoor dit masker toegepast kan worden om meerdere huidprocessen te beïnvloeden.

Groen licht

Huidverjonging – Huidverbetering – Pigmentatie – Bloedcirculatie – Post Care

Blauw licht
Acne – Ontstekingen – Puistjes – Comedonen – Grove poriën – Antibacterieel

Rood licht
Wondheling – Huidverjonging – Bloedcirculatie

LED therapie werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. Inmiddels heeft deze wetenschap bewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. Daarnaast repareert het bestand weefsel! LED-licht-therapie is daarmee ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en de algemene huidverbetering.

Voor een snel en duidelijk zichtbaar resultaat kunnen we tot 3 a 4 behandelingen per week inplannen!