Menu Sluiten

Gezicht ontharen

Gezicht ontharen

Wie zou er niet altijd op z’n best uit willen zien? Gezicht ontharen is lastig en pijnlijk wanneer u de traditionele methoden probeert en het maakt niet uit welke van deze methoden u ook kiest, ze zijn allemaal tijdelijk. Maar met onze Fibra Diode Laser behandelingen heeft u permanent resultaat en krijgt u een mooie, gladde huid. Als u last heeft van ongewenst haar in het gezicht is er zeker geen gebrek aan opties die je waarschijnlijk hebt geprobeerd.

Scheren – Deze methode is beproefd en tijdrovend. Het kan ook leiden tot lelijke littekens als het niet goed gedaan wordt.

Pincet – Deze methode is ook tijdrovend en pijnlijk. Het plukken van gezichtsharen kan ook leiden tot geblokkeerde haarzakjes.

Elektrolyse – Deze techniek maakt gebruik van een elektrische stroom om haarzakjes individueel te vernietigen. Het is permanent, maar is ook erg duur.

Crèmes en gels – Tell Sell TV en bijv. supermarkten zijn gevuld met producten die beloven om pijnloos gezichtshaar te verwijderen, maar de meeste zijn gewoon gimmicks. Heel vaak bevatten deze producten irriterende stoffen en andere chemische stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor de huid.

Wax –  Hoewel wax zorgt voor een vrij duurzaam resultaat, het is vaak ook pijnlijk en rommelig.

Veel vrouwen kiezen ervoor om gezichtshaar te behandelen op de volgende gebieden:

Bovenlip, nek, langs de kaaklijn en bakkebaarden, kin en wangen

Gezicht ontharen bij Ultrabeauty

Waarom onze techniek voor gezicht ontharen?
Fibra Diode Laser is ideaal voor het verwijderen van gezichtshaar omdat het zeer gericht de haarzakjes vernietigt. Waar u ook last heeft van ongewenste haargroei, met Fibra Diode Laser ontharing kunnen we alles aanpakken.

Fibra Diode Laser ontharen is een niet-chirurgische procedure is niet alleen effectief,  maar kan ook overal uitgevoerd worden. Kunt u niet naar Nijmegen komen, dan komen we gewoon naar u.

Gezicht ontharen? Kies voor Ultrabeauty en neem nog vandaag contact met ons op!

 


E-mail

WhatsApp

Bellen