Menu Sluiten

FIBRA DFA

DE INNOVATIE VAN DE EPILATIE

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen. De Fibra DFA is 3x sneller dan de traditionele IPL/SHR lasers. Het licht dat door de meervoudige diode gegenereerd wordt concentreert zich op een enkele impuls, die via de optische vezel naar de haarwortel uitgezonden wordt.

GEEN ENKELE PIJN

EN MAXIMAAL COMFORT

ZEER SNEL

VOOR EEN SNEL RESULTAAT

HAARVRIJ 

GEHEEL PIJNLOOS

DE EPILATIE

BEHANDELING

Na een accurate analyse van onze schoonheidsspecialiste zal de te behandelen zones een precieze en onberispelijke epilatie garanderen. Bovendien kunnen we dankzij de uiterst nauwkeurige detector, het fototype van je huid precies bepalen. Aan de hand daarvan garanderen we een maximaal doeltreffende behandeling zonder enige verbranding.

De te behandelen zone wordt voorbereid met de actieve cosmetica Neo-D Derm. De geschikte parameters worden ingesteld en de behandeling vindt zowel op kleine zones als op grote snel plaats.

MAXIMAAL RESULTAAT, SUPER VEILIG EN NUL VERBRANDINGEN.

Dankzij de meervoudige Diode met dubbel gekoppelde vezel van 810 nm wordt de energie die door Fibra DFA geproduceerd wordt via een optische vezel naar de haarwortel overgebracht, zonder dat de maximale doeltreffendheid verloren gaat.

Fibra FDA bereikt snel een frequentie van 10 hz waardoor een zeer snelle beweging van het handstuk op de te behandelen zone mogelijk is, voor een epilatiebehandeling die nog nooit zo snel geweest is.

fibra 3

ONTDEK FIBRA DFA

BEKIJK DE VIDEO

Fibra DFA stelt de innovatie op het gebied van geavanceerde epilatie voor, dankzij de kenmerken van kracht, precisie en maximale doeltreffendheid. Dankzij gekoppelde microlenzen concentreert het licht dat door een meervoudige diode gegenereerd wordt zich in een enkele impuls, die door de vezel naar het haar gezonden wordt.

Boek online jouw gratis consult​


E-mail

WhatsApp

Bellen