Menu Sluiten

Cryolipolyse

Het bevriezen van vet

Cryolipolyse is de nieuwste technologie op het gebied van definitieve verwijdering van frustrerende ‘vetrolletjes’ op de bekende plekken. Door onderkoeling van de vet cellen worden deze afgebroken. Cryolipolyse is een perfect alternatief voor liposuctie, maar dan zonder operatie, zonder pijn en volkomen veilig.

Bij veel klanten zien we in slechts één behandeling een reductie van onderhuids vetweefsel van maar liefst 22% op de behandelde plaats. Cryolipolyse is tegenwoordig erg in trek, omdat gebleken is dat met deze techniek zeer effectief “love-handles en muffin-tops” kunnen worden verminderd.

Het wetenschappelijke bewijs voor deze mooie methode is zeer overtuigend, en de resultaten zijn fantastisch. Vet verminderen zonder snijden is zeer populair.

Hoe werkt Cryolipolyse?

Het is wetenschappelijk aangetoond dat vetcellen slechter opgewassen zijn tegen kou dan andere weefsels in ons lichaam. Je moet dan denken aan temperaturen lager dan 9 graden Celsius. De cryo-apparaten die worden gebruikt, hebben speciale pads waarmee een vetzone wordt ‘vastgepakt’ en ze plaatselijk ‘vet bevriezen’tot 4 graden Celsius.

De vetcellen beginnen daardoor met een natuurlijk afbraakproces en het lichaam zorgt zelf dat deze afvalstoffen afgevoerd worden. 

Het proces verloopt als volg:

Vele van ons hebben last van overtollig vet.

Cryolipolyse techniek gebruikt gecontroleerde kou en verwijderd alleen vetcellen.

Op een natuurlijke manier verdwijnen de vetcellen uit het lichaam.

Cryolipolyse resultaten zijn voor lange termijn. Vetcellen zijn voorgoed verdwenen.

Resultaten

  Kristine Hemming

  Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

  Peter Alofs

  Via een vriend kwam ik bij Ultrabeauty terecht, na een prettig gesprek heb ik hier mijn tanden laten bleken. Ik ben zeer te spreken over… Read more “Peter Alofs”

  Alex Maas

  Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

  Gerelateerde behandelingen

  Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

  Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

  Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


  E-mail

  WhatsApp

  Bellen