Menu Sluiten

Verlos uzelf van visuele onvolkomenheden

Niet geheel tevreden over uw uiterlijk? Kom naar Remove Schoonheidsinstituut in Den Bosch! Welke wensen u ook heeft op het gebied van schoonheid: schoonheidsinstituut Remove helpt u graag! Laat u door het professionele, gecertificeerde team van dit Schoonheidsinstituut in Den Bosch vakkundig behandelen.

Wij zijn gecertificeerd

TrainMore Den Bosch
Wij begrijpen als experts in de schoonheidsbranche als geen ander dat een eerste bezoek aan een schoonheidsinstituut best spannend kan zijn. Maakt u zich geen zorgen, wij doen alles volledig veilig en verantwoord. Na één bezoek voelt een behandeling bij ons al als zeer vertrouwd. En niet te vergeten; het is nog voordelig ook! Het gecertificeerd personeel van ons schoonheidsinstituut werkt uitsluitend met de nieuwste apparatuur. Omdat Remove in Den Bosch aan alle voorwaarden die het Ministerie van Volksgezondheid aan de schoonheidsbranche gesteld heeft voldoet, kunnen wij onze kwaliteit en veiligheid voor u waarborgen.

Diverse behandelingen bij Schoonheidsinstituut Den Bosch

De meest aangevraagde behandelingen in Den Bosch hebben betrekking op het verwijderen van haar, vet, pigmentvlekken of putjes in de huid. Wij zijn daarom specialist in de volgende behandelingen:

Overige behandelingen

Maar naast definitief ontharen, pigmentvlekken verwijderen, tattoo(s) verwijderen, Cryolipolyse (een behandeling waarmee plaatselijk vet verwijderd wordt door het te bevriezen) of VelaShape (een behandeling waarmee cellulite/sinaasappelhuid verminderd wordt door een combinatie van o.a. licht en massage) bieden wij in de omgeving van Den Bosch nog veel meer. Er kunnen namelijk ook andere punten zijn waardoor u niet helemaal lekker in uw vel zit. En daar willen wij graag wat aan doen. Wij respecteren ieders wens en halen bij elke cliënt het mooiste naar boven. U komt maar niet van uw acne af? Wij van het schoonheidsinstituut zorgen ervoor dat het wel lukt. U wilt permanente make-up laten aanbrengen? Dat doen we graag! U heeft last van kalknagels? Wij zorgen er in Den Bosch voor dat u straks weer mooie gladde nagels heeft.

Neem contact met ons op

U bent niet geheel tevreden over uw uiterlijk? Laat ons schoonheidsinstituut in de omgeving van Den Bosch er iets aan doen! Bel 085-8005545 of mail naar info@remove.nu. Het gespecialiseerde team van ons Schoonheidsinstituut in Den Bosch helpt u graag!

Contactgegevens vestiging Den Bosch

Gevestigd in TrainMore
Victorialaan 3-13
5213 JG Den Bosch

T 085 – 800 5545
M 06 434 424 04


E-mail

WhatsApp

Bellen