Menu Sluiten

Nooit meer scheren?

Nooit meer scheren, harsen of waxen? Dat kan! Met het definitief ontharen van uw gezicht of lichaam hoeft u nooit meer in de weer met scheermesjes of pijnlijke waxbehandelingen om u te ontharen. Na een aantal behandelingen zullen uw haren definitief niet meer teruggroeien.

Een vervelend klusjeDefinitief ontharen

Lichaamsbeharing komt (helaas) op vrijwel alle plekken van het menselijk lichaam voor. Zowel mannen als vrouwen zitten vaak niet te wachten op overmatige groei van lichaamshaar. Onder de douche zijn ze druk bezig met scheermesjes of chemische ontharingsmiddelen om hun oksels, benen, gezicht of bikinilijn te ontharen. Een tijdrovend en vervelend klusje! Met snijwondjes en ingegroeide haartjes tot gevolg. En met vaak een kortdurend resultaat. Reden te meer om voor definitief ontharen te kiezen! Bij Remove hebben we twee behandelingen die ervoor zorgen dat u definitef bevrijd bent van uw ongewenste haargroei.

Ontharen met IPL

Wanneer u voor IPL kiest bent u ervan verzekerd dat u snel en hygiënisch geholpen wordt. Wij gebruiken bij Remove de modernste apparatuur voor het ontharen van uw lichaam. Door middel van flitslichten wordt de vrijgekomen energie omgezet in warmte, die opgenomen wordt door de haarzakjes. Na een aantal behandelingen stopt de groei van nieuwe haartjes definitief. Uw huid ziet er gezonder en gladder uit.

SHR in Motion

Vaak moet met het ontharen van het lichaam rekening gehouden worden haarkleur en huidtype. Met de nieuwste techniek, SHR in Motion is dit echter niet meer nodig! Deze techniek richt zich op het eiwit in de stamcellen. Er zijn vaak ook minder behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Ook dit is een veilige en pijnloze manier om definitief van uw ongewenste beharing af te zijn.

Vijf redenen om voor ons schoonheidsinstituut te kiezen

Wilt u definitief van uw lichaamsbeharing af? Dan moet u bij één van onze ons schoonheidsinstituten zijn, omdat:

  1. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring
  2. Al onze apparatuur is medisch gecertificeerd
  3. Onze behandelingen zijn te boeken voor voordelige tarieven
  4. Vijf vestigingen door heel Nederland
  5. Bij al onze vestigingen kunt u gratis parkeren

Neem contact met ons op

U wilt een bepaalde plek op uw lichaam definitief laten ontharen? Kom naar één van onze schoonheidsinstituten en wij helpen u graag! Bel 085-8005545 of mail naar info@remove.nu . Definitief ontharen, daarvoor moet u bij ons zijn!


E-mail

WhatsApp

Bellen