Menu Sluiten

Cryolipolyse

Het bevriezen van vet

Cryolipolyse is de nieuwste technologie op het gebied van definitieve verwijdering van frustrerende ‘vetrolletjes’ op de bekende plekken. Door onderkoeling van de vetcellen worden deze afgebroken. Cryolipolyse is een perfect alternatief voor liposuctie, maar dan zonder operatie, zonder pijn en volkomen veilig.

Bij veel klanten zien we in slechts één behandeling een reductie van onderhuids vetweefsel van maar liefst 22% op de behandelde plaats. Cryolipolyse is tegenwoordig erg in trek, omdat gebleken is dat met deze techniek zeer effectief “love-handles” en “muffin-tops” worden verminderd.

Het wetenschappelijke bewijs voor deze mooie methode is zeer overtuigend en de resultaten zijn fantastisch. Vet verminderen zonder snijden is zeer populair.

"Bij een cryolipolyse behandeling koelen we plaatselijke vetophopingen met een speciale behandelkop. De huid wordt bedekt met een gaas met speciale gel, deze gel zorgt ervoor dat alleen het onderhuidse vetweefsel bevriest en niet de huid. Vervolgens wordt de huid voor een gedeelte in de behandelkop gezogen waar de vetcellen sterk worden afgekoeld tot een temperatuur van 4 ⁰C. De Cryolipolyse behandelingen zijn volledig pijnloos en leveren gemiddeld een reductie op van 2 tot 4 cm van de behandelde zone per behandeling."
Cryolipolyse

Hoe werkt Cryolipolyse?

Het is wetenschappelijk aangetoond dat vetcellen slechter opgewassen zijn tegen kou dan andere weefsels in ons lichaam. Je moet dan denken aan temperaturen lager dan 9 graden Celsius. De cryo-apparaten die worden gebruikt, hebben speciale pads waarmee een vetzone wordt ‘vastgepakt’ en ze plaatselijk ‘vet bevriezen’ tot 4 graden Celsius.

De vetcellen beginnen daardoor met een natuurlijk afbraakproces en het lichaam zorgt zelf dat deze afvalstoffen afgevoerd worden. 

1 zone €199,-
3 zones €499,-

Vele van ons hebben last van overtollig vet.

Cryolipolyse techniek gebruikt gecontroleerde kou en verwijderd alleen vetcellen.

Op een natuurlijke manier verdwijnen de vetcellen uit het lichaam.

Cryolipolyse resultaten zijn voor lange termijn. Vetcellen zijn voorgoed verdwenen.

Resultaten

Aanbevolen behandelingen

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert. 

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen, die het mogelijk maakt binnen 6 behandelingen haarvrij te zijn. De toekomst van de Epilatie nu bij Ultrabeauty.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.


E-mail

WhatsApp

Bellen