Menu Sluiten

Cryolipolyse

Het bevriezen van vet

Cryolipolyse is de nieuwste technologie op het gebied van definitieve verwijdering van frustrerende ‘vetrolletjes’ op de bekende plekken. Door onderkoeling van de vet cellen worden deze afgebroken. Cryolipolyse is een perfect alternatief voor liposuctie, maar dan zonder operatie, zonder pijn en volkomen veilig.

Bij veel klanten zien we in slechts één behandeling een reductie van onderhuids vetweefsel van maar liefst 22% op de behandelde plaats. Cryolipolyse is tegenwoordig erg in trek, omdat gebleken is dat met deze techniek zeer effectief “love-handles en muffin-tops” kunnen worden verminderd.

Het wetenschappelijke bewijs voor deze mooie methode is zeer overtuigend, en de resultaten zijn fantastisch. Vet verminderen zonder snijden is zeer populair.

"Bij een cryolipolyse behandeling koelen we plaatselijke vetophopingen met een speciale behandelkop. De huid wordt bedekt met een gaas met speciale gel, deze gel zorgt ervoor dat alleen het onderhuidse vetweefsel bevriest en niet de huid. Vervolgens wordt de huid voor een gedeelte in de behandelkop gezogen waar de vetcellen sterk worden afgekoeld tot een temperatuur van 4 ⁰C. De Cryo lipolyse behandelingen zijn volledig pijnloos en leveren gemiddeld een reductie op van 2 tot 4 cm van de behandelde zone per behandeling."
  • Vet wordt definitief verwijderd door Cryolipolyse.
  • Na één cryolipolyse behandeling tot 22% minder vetcellen en zichtbaar resultaat.
  • De cryolipolyse behandeling is volkomen pijnloos, veilig en zeer effectief.
  • Bij behandelingen d.m.v. cryolipolyse zullen geen bijwerkingen optreden.
  • Na een cryolipolyse behandeling is geen herstelperiode nodig.
Cryolipolyse

Hoe werkt Cryolipolyse?

Het is wetenschappelijk aangetoond dat vetcellen slechter opgewassen zijn tegen kou dan andere weefsels in ons lichaam. Je moet dan denken aan temperaturen lager dan 9 graden Celsius. De cryo-apparaten die worden gebruikt, hebben speciale pads waarmee een vetzone wordt ‘vastgepakt’ en ze plaatselijk ‘vet bevriezen’tot 4 graden Celsius.

De vetcellen beginnen daardoor met een natuurlijk afbraakproces en het lichaam zorgt zelf dat deze afvalstoffen afgevoerd worden. 

Vanaf: €199,- Per zone!

Vele van ons hebben last van overtollig vet.

Cryolipolyse techniek gebruikt gecontroleerde kou en verwijderd alleen vetcellen.

Op een natuurlijke manier verdwijnen de vetcellen uit het lichaam.

Cryolipolyse resultaten zijn voor lange termijn. Vetcellen zijn voorgoed verdwenen.

Resultaten

Voor en na resultaat

Voor en na resultaat

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen