Menu Sluiten

Eet u gezond en traint u veel, maar komt u op bepaalde plaatsen toch niet van uw vet af? Maak dan snel een afspraak bij Cryolipolyse Hilversum!

Cryolipolyse Hilversum

Bent u die extra vetrollen helemaal zat en zoekt u een effectieve behandeling tegen vetweefsel? Dan kunnen wij onze Cryolipolyse behandeling in Hilversum zeker aanraden. Het is dé manier om vet te verwijderen, zonder dat u hiervoor een operatie hoeft te ondergaan. Bij veel klanten zien we na slechts één behandeling al een reductie van het vetweefsel van maar liefst 22% op de behandelde plaats. Wij werken met de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryolipolyse, waardoor we meerdere probleemzones kunnen behandelen.

Cryolipolyse behandeling

Met de behandeling kunnen we gericht vet verwijderen van uw buik, heupen, bovenbenen of andere probleemzones. Cryolipolyse is de nieuwste technologie op het gebied van de definitieve verwijdering van vetrolletjes op verschillende plekken van uw lichaam. Bij deze behandeling wordt uw huid door middel van een behandel kop vacuüm gezogen. Vervolgens wordt dit gedeelte van de huid gekoeld, waardoor uw vet cellen worden afgebroken. De vet cellen zullen vervolgens geleidelijk uw lichaam verlaten. Zo’n drie tot vier weken na de behandeling zult u de eerste resultaten als zien en na zo’n twee maanden ziet u het grootste resultaat. De behandeling is volledig pijnloos en u kunt na de behandeling direct weer door met u dagelijkse bezigheden.

  • Professionele cryolipolyse behandeling in Hilversum
  • Een definitieve oplossing voor ongewenst vetweefsel
  • Geen operatie, dus geen hersteltijd
  • Volledig pijnloos en geen bijwerkingen
  • Geschikt voor zowel vrouwen als mannen
  • Veilig en effectief

Wilt u een afspraak maken bij Cryolipolyse Hilversum of heeft u nog vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over deze nieuwe en effectieve behandelmethode. Lees ook meer over de Velashape, dé remedie tegen cellulitis.


E-mail

WhatsApp

Bellen