Menu Sluiten

Definitief af van die nare vetrolletjes?

Onze behandelaars hebben veel cryolipolyse ervaring. In andere woorden: bij Remove hebben we al veel tevreden klanten gehad die bij ons een cryolipolyse behandeling hebben ondergaan. Cryolipolyse is de nieuwste technologie op het gebied van definitieve verwijdering van vetrollen. Onze ervaring is dat dit de meest effectieve behandeling is op het vlak van vet verwijdering. Zo hoeft niemand meer met lovehandles over straat. Zonder operatie en toch zeer verbluffende resultaten.

Weg met die lovehandles!

Wij beloven geen gouden bergen, maar wij beloven wel zichtbaar resultaat. Al binnen 3 tot 4 weken zult u merken dat uw kleding fijner is gaan zitten. De grootste verandering zal zichtbaar zijn binnen 2 maanden. Het gehele proces zal zo’n 6 maanden in beslag nemen.

De behandeling in een notendop

CryolipolyseHet perfecte alternatief voor liposuctie is cryolipolyse in onze ervaring. Zonder operatie, zonder pijn en snel resultaat. Dat zijn kernwoorden van de cryolipolyse behandeling. Veel klanten hebben de ervaring dat binnen een behandeling een reductie van het onderhuidse vetweefsel van maar liefst 22% merkbaar is. Zonder snijden toch zo’n resultaat behalen is zeer populair en wetenschappelijk bewezen.De behandeling ziet er als volgt uit:

  1. 1 of meerdere behandelkoppen zullen worden geplaatst op de probleemzone.
  2. Door middel van vacuüm wordt de huid in de behandel kop gezogen.
  3. Vervolgens wordt de huid gekoeld.
  4. Deze behandeling doet geen pijn en is volkomen veilig.

In de periode na de behandeling zult u merken dat kleding al ruimer gaat zitten en u zult zien dat er sprake is van verminderde vetophoping. Onze ervaring met cryolipolyse behandelingen is dat u binnen een half jaar het meest ultieme resultaat heeft behaald. Maar al binnen enkele weken zult u lekkerder in uw vel zitten.

cryolipolyse ervaring opdoen?

Wilt u ook graag de ervaring hoe het is om door het leven te gaan zonder die ongemakkelijke lovehandles? U bent zeker niet de enige. Al velen gingen u voor en hebben inmiddels een positieve ervaring met de cryolipolyse behandelingen van Remove. Bel ons vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden. Ons telefoonnummer is 085-8005545. U kunt ook mailen naar info@remove.nu. Of vul het contactformulier in. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een persoonlijk antwoord. Wij willen ook u graag helpen aan een prettige en effectieve cryolipolyse ervaring.


E-mail

WhatsApp

Bellen