Menu Sluiten

Cellulitis

Neem afscheid van cellulitis

Bijna iedere vrouw krijgt wel mee te maken, cellulitis. Deze ‘sinaasappelhuid’ is tegenwoordig te bestrijden met onze nieuwe behandelmethode, genaamd Velashape! U schaamt zich bij het bezoeken van het strand of het zwembad? Voelt u zich minder aantrekkelijk door de onregelmatigheden in uw huis? Breng dan een bezoekje aan schoonheidsinstituut Ultrabeauty en boek nu een Velashape behandeling!

Waarom Velashape?

Het medisch gecertificeerde Velashape systeem werkt met de hulp van licht en warmte, waardoor de doorbloeding verbetert. Daarnaast versnelt het de stofwisseling in uw vetcellen. Dit gebeurt door drie verschillende technieken. Ten eerste is er infrarood licht, dat zorgt voor een betere doorbloeding en elasticiteit van uw huid. Als tweede wordt de vacuümtechniek toegepast. 

Dit is een mechanische massage die zorgt voor de stimulatie van nieuw collageen in uw huid. En tot slot wordt radiofrequentie gebruikt voor verwarming van de diepere huidlagen én het onderhuidse vetweefsel. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten, maar het resultaat is groots! U krijgt er een mooie, strakke huid voor terug. Kortom, Velashape is een veilige, verantwoorde behandeling, waarbij niets gesneden of ingespoten hoeft te worden. Voor vele mensen een grote plus!

Wanneer kies ik voor Velashape?

Wij hebben al heel veel mensen blij mogen maken met een mooie en strakke huid. De meest voorkomende reden van hun bezoek is cellulitis, de welbekende sinaasappelhuid. Maar Velashape is ook de nieuwe oplossing voor andere huidproblemen. Zo helpt deze behandeling ook tegen een slechte doorbloeding van de huid, rimpels en littekens. Ook een verslapte huid of plaatselijke vetophopingen zijn perfect te behandelen met een Velashape behandeling!

Maak een afspraak bij Ultrabeauty

U wilt zich weer tonen met een mooie strakke, gladde huid? Besluit dan een Velashape behandeling te boeken en kom langs bij schoonheidsinstituut Ultrabeauty! U kiest dan voor:

  • Meer dan tien jaar ervaring
  • Medisch gecertificeerde apparatuur
  • Veel behandelingen tegen scherpe tarieven
  • Gratis parkeren

Kristine Hemming

Service van het hoogste niveau! Dit zorgt ervoor dat ik keer op keer gerust in de stoel lig bij deze meiden. De juiste mix van… Read more “Kristine Hemming”

Peter Alofs

Na het proberen van diverse “witte” tandpasta’s kreeg ik niet het gewenste resultaat. Mijn tanden waren niet zichtbaar witter en ik had niet het idee… Read more “Peter Alofs”

Alex Maas

Mega vriendelijke dames die zeer professioneel en tevens met plezier hun werk uitvoeren met een uitstekend eindresultaat, ZEER TEVREDEN.

15 minuten

Zone

Per Behandeling

Pakket 8

Benen (Boven)

60,-

399,-

Billen

60,-

Buik of rug

50,-

360,-

Armen

50,-

Schouders

50,-

30 minuten

Combi 2 zones

90,-

629,-

Aanbevolen behandelingen

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u zeer veel klachten voorkomen, zoals eeltvorming, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Bij micro needling wordt een roller met hele fijne naaldjes gebruikt. Zodra de huis hersteld is heeft deze weer een frisse uitstraling!

Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert.


E-mail

WhatsApp

Bellen