Menu Sluiten

Bent u op zoek naar dé remedie tegen cellulitis? Bij Remove bent u aan het juiste adres voor cellulitis verwijdering in Den Bosch.

Cellulitis verwijdering Den Bosch

Maar liefst 90 procent van alle vrouwen krijgt vroeg of laat last van cellulitis, ongeacht ze nu dik of dun zijn. Cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat doordat de structuur van het vet onder de huid verandert. Het gevolg van deze verandering is dat de buitenlaag van de huid ruw en stug wordt. Cellulitis wordt vaak als vervelend gezien en kan vrouwen erg onzeker maken over hun lichaam. Gezonde voeding en voldoende beweging kunnen cellulitis tegengaan, maar zorgen vaak niet voor een volledige oplossing. Daarom werken wij met de nieuwste techniek voor cellulitis verwijdering in Den Bosch, genaamd Velashape.

De Velashape behandeling

Velashape is een nieuwe techniek voor de behandeling van probleemzones. Met ons medisch gecertificeerde Velashape apparaat kunnen we uw probleemzones aanpakken. De behandeling bestaat uit drie unieke technieken:

  • Infrarood: Het infrarood licht zorgt voor een betere doorbloeding en elasticiteit van de huid, daarbij wordt het vetweefsel met deze techniek verwarmt.
  • Vacuüm (mechanische massage): Deze techniek zorgt voor de stimulatie van het collageen in uw huid.
  • Radiofrequentie: Deze techniek zorgt voor de verwarming van de diepere huidlagen en het onderhuidse vetweefsel. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van uw huid verbeterd, en hierdoor zal er een versnelde stofwisseling plaatsvinden in de vetcellen.

 

De Velashape behandeling is niet alleen een uitstekende techniek voor de verwijdering van cellulitis, maar helpt ook bij problemen als lovehandles, plaatselijke vetrolletjes, slechte doorbloeding van de huid, verslapte huid, rimpels en littekens.

Wil u een afspraak maken van cellulitis verwijdering in Den Bosch of wilt u meer weten over onze Velashape behandeling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.


E-mail

WhatsApp

Bellen