Menu Sluiten

Uw cellulitis laten verwijderen bij Schoonheidsinstituut Remove? Onze specialisten kunnen u juist adviseren en de behandeling veilig en pijnloos laten plaatsvinden. Remove heeft meer dan 10 jaar ervaring en biedt 4 verschillende behandelingen voor het verwijderen of verminderen van onder andere vetophopingen, love-handles, muffin-tops, hardnekkig vet, littekens en rimpels. Het voordeel van de behandelingen die wij bieden is dat deze pijnloos zijn en er niet gesneden wordt, ook wel ‘liposuctie zonder naalden’ genoemd. Alle behandelingen vinden plaats op hygiënische wijze en met medisch gecertificeerde apparatuur. Waar wacht u nog op? Cellulitis behandeling Hilversum bij Remove!

Cellulitis laten verwijderen

Cellulitis behandeling Hilversum, wat zijn uw wensen en welke probleemgebieden zitten er in de weg? Gaat het om een sinaasappelhuid, plaatselijke vetrolletjes, een rijbroek of een verslapte huid? Is er een ander probleemgebied? Twijfel niet alles te overleggen met de specialisten van Remove, zo kunnen wij een behandelplan opstellen voor het beste resultaat. Welk van de 4 behandelingen die wij hanteren hangt af van de intake, wij werken met de volgende methoden om vet te verwijderen:

  • De Velashape, dit apparaat pakt uw probleemgebieden middels 3 technieken goed aan. Of u nu jong bent of oud, dik of dun, de Velashape is de oplossing tegen cellulitis.
  • Cryolipolyse is de methode om gericht vet te verwijderen van de benen, buik, heupen en andere probleemzones. Deze methode is zeer geschikt wanneer u vaak traint en echt uw best doet, er zijn gewoonweg gebieden op het lichaam waar vet niet gemakkelijk weg gaat. Remove maakt gebruik van de allernieuwste apparatuur.
  • Cavitatie om overtollig vet definitief te verwijderen. Dit is een prima alternatief voor liposuctie, maar dan geen medisch fysieke ingreep en dus geen pijn. Cavitatie is echt geschikt voor het verminderen van overtollig vet, dat door sporten (voldoende bewegen) en bewuste voeding niet weg is te krijgen. Dit apparaat werkt met geluidsgolven.
  • Lipo laser slimming, met laserpads worden gericht de probleemgebieden aangepakt.


cellulitis behandeling Hilversum

Contact over cellulitis behandeling Hilversum

Bent u geïnteresseerd in cellulitis behandeling Hilversum en de mogelijkheden van vet verwijdering en huidverbetering van Remove? Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken voor een cellulitis behandeling Hilversum? Bel 085-8005545 mail info@remove.nu of loop gerust eens binnen bij de vestiging van Remove in Hilversum. Ook in Beuningen, Wijchen en Den Bosch kunt u bij Remove op afspraak, ‘s avonds en in het weekend terecht. Bent u niet in de gelegenheid om naar één van onze vestigingen te komen? Daarvoor hebben wij een oplossing, namelijk service aan huis. Veilig, verantwoord, vertrouwd, voordelig en met de allernieuwste en medisch gecertificeerde apparatuur. Weg met die frustrerende vetrolletjes!


E-mail

WhatsApp

Bellen